Синсинати. Шампионката от US Open 2021 Ема Радукану победи носителката

...
Синсинати. Шампионката от US Open 2021 Ема Радукану победи носителката
Коментари Харесай

Серина загуби битката на поколенията срещу Радукану в Синсинати

Синсинати. Шампионката от US Open 2021 Ема Радукану победи носителката на 23 трофеи от Големия шлем Серина Уилямс в първия кръг на шампионата в Синсинати. Сблъсъкът на поколенията приключи 6:4, 6:0 за 19-годишната британка, която за целия мач направи единствено една непредизвикана неточност и записа 14 печеливши удара.

Серина, която е с 21 години по-възрастна от Радукану, от своя страна загуби сет на нула за едвам 10-и път в кариерата си и за първи от 2018 година, когато Йохана Конта й даде единствено гейм - 1:6, 0:6.

На корта в Охайо участваха много известни персони от света на спорта и шоубизнеса, измежду които бе и първата ни ракета Григор Димитров. Той имаше непокътнато особено място на трибуните - до дъщеричката на Серина Уилямс - Олимпия.

За именитата американка това бе предпоследен шампионат в кариерата ѝ, като тя ще се сбогува с тениса на Открито състезание на Съединени американски щати. Димитров също взе участие на шампионата в Синсинати, само че завърши присъединяване си след загуба на старта от канадеца Денис Шаповалов с 6:7(4), 3:6.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР