Синовете на благоевградчанина Юлиян Мирчев-Фрико получиха условни присъди за участие

...
Синовете на благоевградчанина Юлиян Мирчев-Фрико получиха условни присъди за участие
Коментари Харесай

Синовете на Фрико с условни присъди за участие в ОПГ за дрога, бащата за 2 г. в затвора

Синовете на благоевградчанина Юлиян Мирчев-Фрико получиха условни присъди за присъединяване в проведена незаконна група за наркоразпространение. Георги и Юли, дружно с Петрана Жд. и Петър Ст. бяха арестувани през януари т.г. при акция на ГДБОП в Дупница и Благоевград. Те получиха обвинявания от Специализираната прокуратура, само че след закриването й, делото бе трансферирано в Окръжния съд в Благоевград.

Преди месец бащата Юлиян подписа съглашение с прокуратурата, утвърдено от съда и получи 2 година затвор. Петрана Жд. по същия метод се съгласи на 10 месеца затвор.

Сега и синовете Георги и Юли признаха виновност и подписаха съглашение, утвърдено от съда. Наложени им бяха санкции по 1 година и 4 месеца условно с 3-годишен изпитателен период. Те престояха в ареста до 24 май, когато бяха пуснати под домакински арест, а от 7 юли са с парична гаранция по 2000 лева, която към този момент е анулирана. Георги е осъждан и преди, а Юли е оправдан. Бащата Юлиян пък излежа присъда за ликвидиране на маджарски камионджия.

Петимата бяха упрекнати, че от м. март 2019 година до 5 януари 2022 година на територията на Благоевград и гр. Дупница, са взели участие в проведена незаконна група от пет лица, за да държат и популяризират опиати.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР