Синдиците на Корпоративна търговска банка Ангел Донов и Кристи Маринова

...
Синдиците на Корпоративна търговска банка Ангел Донов и Кристи Маринова
Коментари Харесай

Синдиците на КТБ отдават под наем част от централата на банката

Синдиците на Корпоративна комерсиална банка Ангел Донов и Кристи Маринова са почнали нова процедура по отдаване чартърен на част от централата на банката, ситуирана на столичния площад "Гарибалди ".

В известието на синдиците от сряда (13 ноември) се прецизира, че отдаваната чартърен част от постройката е предопределена и употребена досега за осъществяване на банкова активност.

Първо се предлага сутеренът (етаж минус 1), който се състои от банков трезор и преддверие към него, трезор – касети и преддверие към него, както и други спомагателни и санитарни пространства

Под наем е разгласен и партерът на постройка, в това число салон за клиенти, салон за чиновници, касов възел с три броя каси и преддверие, два офиса, помещение за деловодство, две приемни за обслужване на клиенти, преброително помещение, централно входно помещение от ул. „ Иван Н. Денкоглу”, пространства за защита и други.

Процедурата включва и втория етаж от централата на банкрутиралата банка, както и вестибюл, централно стълбище, две заседателни зали с тераси, осем кабинета, два офиса, стая за отмора, помещение за сървър.

Това е втори опит на синдиците да отдадат чартърен централата на банката. Същата процедура бе открита за първи път през лятото на 2018 година.

В сряда Специализираният съд заседава по делото за банкрута на КТБ. Адвокатите на 18-те подсъдими стартират да задават въпроси на главния очевидец - Бисер Лазов. След като близо месец и половина той дава разяснения по питания на обвиняването, в този момент отбраната има право да желае спомагателни детайлности.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР