Синът на японския премиер Фумио Кишида ще се оттегли като

...
Синът на японския премиер Фумио Кишида ще се оттегли като
Коментари Харесай

Синът на японския премиер си играе на държавник, баща му го освобождава като свой помощник

Синът на японския министър председател Фумио Кишида ще се отдръпна като негов асистент , сподели министър председателят в понеделник, откакто публикувани фотоси на сина му и други родственици, които явно се преструват, че организират конференция в формалната резиденция, провокираха публично отвращение, предава Ройтерс.

Кишида сподели пред кореспонденти, че Шотаро Кишида ще се отдръпна като негов секретар от четвъртък, като посочи, че смяната се дължи на " несъответствуващото " му държание в формалната резиденция .

Миналата седмица седмично списание разгласява фотоси на по-младия Кишида и родственици, които явно се преструват, че организират конференция на подиума, където нормално стои министър председателят.

" Поведението му на обществено място беше неуместно като човек, който заема публична позиция като политически асистент. Реших да го освободя от отговорност ", сподели Кишида.

Разкритията идват в несъответствуващ миг за Кишида, който набра известност с, само че в същото време беше необятно подложен на критика от опозицията.

Сейджи Осака, почитан народен представител от най-голямата опозиционна партия в Япония, Конституционно-демократическата партия на Япония, сподели, че уволнението е трябвало да пристигна по-рано, съгласно организация Киодо.

" Това е прекомерно късно. Подозирам, че (Кишида) е назначил някой, който не е кадърен (да бъде) асистент на министър-председателя, на този пост ", сподели Осака.
 Рейтингът на Кишида над 50% за първи път от 8 месеца
Рейтингът на Кишида над 50% за първи път от 8 месеца

След абсурда с връзките на ръководещите с Църквата на обединяването
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР