Синът на Софи Маринова - Лоренцо, изненада всички с неочаквана

...
Синът на Софи Маринова - Лоренцо, изненада всички с неочаквана
Коментари Харесай

Лоренцо на Софи проговори за скандала с мигрантите: Никой не ме издирва!

Синът на Софи Маринова - Лоренцо, изненада всички с непредвидена обява в Инстаграм. На фона на гръмналия скандал, че полицията го търси за трафик на мигранти, той изведнъж проговори. 

Припомняме, че преди броени дни в медийното пространство излезе информация, че Лоренцо се укрива поради изказванията на 21-годишния задържан Иван С., че е взел участие в нелегално транспортиране на мигранти в страната. Въпросният Иван С. бе арестуван да прекарва група бежанци край Русокастро. 
                             

Пред проверяващите Иван споделил, че синът на Софи Маринова го взел от строителен обект в София, качил го на БМВ-то и закарал до Дебелт. На входа на селото колата е спряна от патрулен автомобил и имената на двамата са записани в листата на проверявани лица.

От тогава до в този момент нямаше ни новина, ни кост от Лоренцо, а ромската перла продължаваше настойчиво да мълчи по случая с наследника ѝ. 
                             

Сега обаче Лоренцо очевидно е решил да проговори и да съобщи, че всичко е неистина и машинация. " Да ви кажа единствено тъй като ме побъркахте, никой не ме търси. Всичко това е цялостна пунта, не мога да допускам, че има хора, които имат вяра ", гласи пост в сторито на неговия Инстаграм профил.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР