Синът на Софи Маринова изчезна безследно и никой не знае

...
Синът на Софи Маринова изчезна безследно и никой не знае
Коментари Харесай

Обявиха Лоренцо - сина на Софи Маринова, за общодържавно издирване

Синът на Софи Маринова изчезна безследно и никой не знае какво се е случило с него. Лоренцо е в неопределеност, откогато името му бе забъркано в трафик на мигранти и най-вероятно младежът се е покрил, разясняват консуматори в мрежата.

Припомняме, че в края на предходната седмица 21-годишният задържан Иван С., който бе арестуван да прекарва група бежанци край Русокастро, изстърсил пред проверяващите, че синът на Софи е забъркан в скица превозване на мигранти. 
                             

От Министерство на вътрешните работи оповестяват, че момчето не е намерено на непрекъснатия му адрес в Етрополе, и че телефонът му бил изключен. От известно време наследникът на ромската перла е и неактивен в обществената мрежа. 

Говори се, че Лоренцо рядко се прибирал в родния си град, само че и че никой от приятелите му в София също не знаел нищо за него. 
                             

Към момента наследникът на Софи Маринова, който също е музикант, е разгласен за общодържавно търсене от районното ръководство в Етрополе. Това удостовери пред „ България Днес “ представителят на Министерство на вътрешните работи Бургас Цветелина Рандева.

Пред проверяващите гореспоменатият Иван С. твърдял, че синът на Софи Маринова го взел от строителен обект в София, качил го на БМВ-то и закарал до Дебелт. На входа на селото, колата е спряна от патрулен автомобил и имената на двамата са записани в листата на проверявани лица. По думите на Иван С.е Лоренцо го бил оставил в Дебелт, дал му ключовете за джип „ Сузуки Витара “, който бил с цялостен контейнер и GPS точка, от която да вземе бежанците, както и инструкции за противоположното връщане до София.

Междувременно е изискана разпечатка на телефона му, с цел да се откри дали и какъв брой пъти Лоренцо е приказвал с Иван С. Извършват се и различен вид процесуални дейности, които към този момент проверяващите не желаят да издават от съображения за сигурност. Целта е да се обясни дали изказванията на арестанта Иван са истина, или той с тях той желае да натопи сина на Софи Маринова.

По информация на Флагман.бг отбраната на Иван С. е поверена на един от положителните бургаски юристи – акредитиран, а не длъжностен, който ще го съставлява в понеделник на мярката за неотклонение. Кой е платил хонорара му – не е ясно. 
                             

Иван качил незаконните, само че не е бил предизвестен, че към този момент има нов пункт за инспекция край Русокастро, където е станал лесна плячка на граничните чиновници. 21-годишният общ служащ в строителството от София оповестил пред проверяващите, че ще опише всичко, тъй като бил сърдит, че е пратен като пушено месо – неопитен и измамен. Министерство на вътрешните работи са подхванали ограничения неотложно да разпитат Лоренцо, само че той не бил открит на непрекъснатия си адрес. Софи Маринова и мъжа ѝ Гринго отказали да дадат информация по въпроса за местонахождението на 20-годишния Лоренцо. 

 
                             

 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР