Синът на щангиста Гълъбин Боевски – Пол, лепна ново черно

...
Синът на щангиста Гълъбин Боевски – Пол, лепна ново черно
Коментари Харесай

Гълъбин Боевски-син мами в нета, че синът му е болен и проси пари

Синът на щангиста Гълъбин Боевски – Пол, лепна ново черно леке върху семейството им. Докато татко му лежи в затвор в Бразилия поради кокаинова спекулация, Пол Боевски решил да мами хората и да ги завлича с пари, употребявайки най-ценното, което има – детето си.

Пол и някогашната му жена Капка от години не са дружно, а за сина им се грижи само и единствено тя, написа "Галерия ".

Как му е хрумнало на Пол да проси пари, лъжейки, че синът му е в болница, никой не знае, само че майката раздуха историята в обществената мрежа. Капка Алексиева разгласява възмутим пост, който гласи: „ Не давайте пари на бащата на сина ми! Детето ми не е в болница! Намират ме хора да желаят назад хиляди левове, дадени на него по отношение на моето дете! Отглеждам сина си сама от години! Излъгани сте! “.

По всичко проличава, че Боевски-син е блъснал дъното, а щом е тръгнал да проси от близките, служейки си с машинация, очевидно кранчето от страна на татко му дефинитивно е секнало. Говори се, че Гълъбин Боевски е банкрутирал изцяло. Вече не може да е нито глава на семейството си, нито да устоя кого да е от членовете й. Доскоро той все покриваше гафовете на Пол, само че наподобява към този момент няма да може да го избавя, а той напълно е изгубил мярката, ужасени са и околните на семейство Боевски.

Не може да се каже следователно, с какви пари Пол е вдигнал женитба, която се състоя при започване на годината. С Капка той нямаше брак, а актуалната късметлийка е последната му възлюбена Вилияна Янкова. Церемонията е била в стеснен кръг и всички са я пазили в загадка. Може би целият харч е затрупан от фамилията на новата брачна половинка, а те занапред ще берат кахъри с буйния Пол, уверени са от обкръжението на някогашната му Капка.

Още от възпитаник синът на Гълъбин Боевски имаше престъпни прояви. Тогава той се разхождаше с газов револвер в класната стая, а и постоянно играеше с приятелите си на съветска рулетка. Когато беше на 15 години, той се простреля в слепоочието, получи тежка рана и лежа в клиниката по изгаряния. Баща му пък се наложи да подаде оставка като общински консултант.

Източник: hotArena

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР