Симпатичната блондинка най-после се връща в ефир, но се размина

...
Симпатичната блондинка най-после се връща в ефир, но се размина
Коментари Харесай

И вълкът сит, и агнето цяло: Халваджиян разплете възела с Ра...

Симпатичната русокоска най-сетне се връща в ефир, само че се размина с някогашния

Мария Игнатова и Ненчо Балабанов са водещите на най-новия музикален формат в ефира " Звездите в нас ", който ще започва през септември по Нова тв.

Двамата любимци на феновете ще дадат начало на епичната имитаторска борба, в която ще се впуснат цели 90 участници, разпределени в 30 тима, а с огромната премия от 50 000 лв. ще си тръгне един единствен кандидат.

" Аз доста дълго време чаках нещо, което да разсъни любознанието ми. Много ми е забавно какво ще стане, нямам самообладание да стартираме шоуто. Всички 90 участници са положителни. А най-любопитното за мен е това, че въпреки да са в тимове, всеки ще се стреми да изпъкне, тъй като огромната премия ще завоюва единствено един ", показа Мария Игнатова за новото предизвикателство.

Бившият й Димитър Рачков ще води занимателното предаване „ С Рачков всичко е допустимо “ по същата телевизия, нов различен ден, с цел да няма неуместни срещи. Така и двамата любимци на продуцента Маги Халваджиян ще работят за него, само че без да има напрежение сред тях. Всяка събота Рачков ще посреща осем известни персони в своето шоу, с цел да ги изправи пред неподозирани провокации. Те ще се впуснат в незнайното с близо 100 комедийни игри, забавлявайки себе си и феновете.

Игнатова е фаворитка на продуцента още от " Господари на ефира " и постоянно се урежда с работа в продукциите му. За последно тя беше в " Маскираният артист ", само че не се оправи сполучливо.

Екранният й сътрудник Ненчо Балабанов също разкри вълнението си от старта на новия формат и добави:

" Ролята на водещите е да бъдат балансьори и да вдъхват кураж и доверие на тези хора, които ще излязат за първи път на огромна сцена на такова шоу и в подобен формат. Всеки един е мечтал да блесне със прикрит гений. Много от тях са се изявявали пред близки и родственици, само че в този момент ще имат късмет да излязат и пред фенове и аудитория. Имитацията е в основата на всичко, а всеки участник ще влезе само в един облик през целия сезон, и то облик, който цялостен живот е бил негов кумир ".

В " Звездите в нас " 30 тима ще влязат в музикална имитаторска борба. Всеки тим ще има задачата да се превъплъти в облика на една обичана звезда до края на сезона на предаването, пред очите на феновете на NOVA. Участниците са определени след тежък кастинг и не е наложително да бъдат професионални артисти или актьори. Изпълненията им на сцената по пътя към огромната премия ще бъдат оценени от блестящо жури, а разнообразието от звездни облици за реплика ще е огромно – от най-обичаните български реализатори до международни величия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР