Симеонов и Каракачанов през март миналата година Ако (Валери) Симеонов

...
Симеонов и Каракачанов през март миналата година Ако (Валери) Симеонов
Коментари Харесай

Каракачанов за Симеонов: Да беше питал, преди да се изплющи по медиите


Симеонов и Каракачанов през март предходната година

" Ако (Валери) Симеонов беше поискал да разясняваме тематиката, преди да се изплющи по медиите, щях да му обясня. “ Така в неделя вицепремиерът, министър на защитата и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов разяснява медийна изява по въпросите към Истанбулската спогодба на своя съдружен сътрудник в " Обединени патриоти “ и сътрудник в държавното управление.

В петък пред телевизия " България он ер " вицепремиерът Валери Симеонов дефинира като " глупотевина " концепцията на Каракачанов за референдум за третия пол, гей браковете и други подобнти въпроси, които по никакъв метод не са наранени в конвенцията, само че станаха съществена тематика в така наречен спор за нея.

Симеонов, който е водач на НФСБ, съобщи, че няма да поддържа предлагането за референдум.

" Тук няма никакво единогласие, Вътрешна македонска революционна организация малко истерясват, с цел да събират още малко медийни дивиденти, нито е обсъждано от " Обединени патриоти ", нито ще се съглася да издухаме още 40 млн. лв. поради някакви глупотевини. Да вършим референдум за щяло и не щяло, ми дайте да създадем за Терез и Масуд - дали да вървят в Холандия. Може ли за такива нелепости да се харчат държавни пари? Това ли е огромната тематика - гей браковете, че да го решаваме с референдум?! Нищо няма да излезе от тоя референдум, както с оная глупотевина за " Белене " и след това другата - на Слави Трифонов ", посочи Симеонов.

И допусна, че Каракачанов, който бил три дни на посещаване в Израел, още не се е бил аклиматизирал и са го " хванали " още като е кацнал, по тази причина е изискал референдума.

" Аз не мога да схвана дали той е срещу референдума или е за нещата, за които желая да се организира той ", изрази подозрението си Каракачанов в неделя пред Нова телевизия.

След което разви теорията си за пола като „ биологична, а не обществена категория ".

" За страдание, една добра концепция - да се реши казусът със фамилното принуждение и насилието против дами, е опорочена с опита да се пробута и по този начин наречената " джендър идеология ". В някои от членовете и наредбите на Истанбулската спогодба се постановат понятия като „ обществен пол”, " нетрадиционни функции на пола ", повтори познатата си теза той.

Министърът на защитата акцентира, че в миг, когато „ Европа и България имат сериозен демографски проблем, " би трябвало да мислим по какъв начин да подтикваме нормалността в фамилиите ". Същевременно посочи, че не е хомофоб.

" Тези, които в този момент приказват, че сме против европейските полезности, в действителност разрушават Европейски Съюз. Вземете логиката на основаването на Съюза. Европейските народи са народи с история, обвързвана с християнската вяра. И в този момент някой пробва да унищожи тъкмо този пиедестал на обществото ", сподели вицепремиерът.

И се " пошегува “, че в случай че преди зрелостниците в България желали за подарък при завършването си силиконов бюст, в този момент промяната на пола се представяла в популяризирани комикси като детска игра. Сега сме стигнали до такава степен, че децата да желаят за бала да си сменят пола, сподели Каракачанов, като не стана ясно от кое място черпи данни за тези изказвания.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР