Силвио Берлускони, който по-рано тази седмица даде положителна проба за

...
Силвио Берлускони, който по-рано тази седмица даде положителна проба за
Коментари Харесай

Силвио Берлускони влезе в болница след дадената положителна проба за коронавирус

Силвио Берлускони, който по-рано тази седмица даде позитивна проба за новия ковид, е настанен в болница " като защитна мярка ". Здравословното положение на някогашния италиански министър председател обаче " не дава мотив за безпокойствие ", съобщи Франс прес, цитирайки официално съобщение, публикувано от неговия екип.

В късото изказване написа, че Берлускони е бил " настанен като защитна мярка в болничното заведение " Сан Рафаеле " в Милано след появяването на някои признаци ".

В сряда бе обявено, че някогашният италиански министър председател, който на 29 септември ще навърши 84 години, е инфектиран с ковид. Съобщено беше също по този начин, че Берлускони е в изолираност в дома си в град Аркоре, край Милано и че ще продължи да работи от у дома и ще оказва помощ в акциите на претенденти от неговата партия " Напред Италия " за локалните избори по-късно този месец.

Берлускони е бил министър-председател в три държавни управления, като е заемал тази служба в продължение на девет години, преди да бъде заставен да слезе от поста през ноември 2011 година

Политикът и медиен магнат беше забелязан неотдавна със своя остарял другар и предприемач Флавио Бриаторе, който неотдавна беше приет в болница, откакто даде позитивна проба за Covid-19. Тогава Берлускони съобщи, че е направил тест и е открито, че не е вирусоносител.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР