Силвестър Сталоун отново се нахвърли с обиди към семейството на

...
Силвестър Сталоун отново се нахвърли с обиди към семейството на
Коментари Харесай

Силвестър Сталоун пак нападна продуцента на „Роки“

Силвестър Сталоун още веднъж се нахвърли с обиди към фамилията на продуцента на франчайза „ Роки “ Ъруин Уинклър, съобщи уеб сайтът TMZ. Причина за гнева на 76-годишния прославен артист и режисьор този път е това, че кинематографистът и наследниците му ще бъдат продуценти на екранно продължение за боксьора Иван Драго и неговия наследник – главните противници на Роки Балбоа от филмите „ Роки 4 “ и „ Крид 2 “.  

„ Още една тъжна вест. Отново този презрян 94-годишен продуцент и неговите глуави, лакоми деца Чарлз и Дейвид събират костине на това, което е останало от този незабравим персонаж. Как въобще можете да се гледате в огледалото? Поднасям извинения на почитателите, само че аз в никакъв случай не съм желал „ Роки “ да стане жертва на алчността “, избухна звездата в своя профил в Инстаграм. „ Смятаният за най-мразен, некадърен и сакат продуцент в Холивуд и неговите страхливи деца откриха идната си храна… Върнете правата ми, кръвопийци! “, вопие Сталоун.

Относно обстоятелството, че Долф Лундгрен ще се снима в обособен филм, в който ще повтори героя си от „ Роки 4 “ Иван Драго, Сталоун споделя, че не е бил осведомен и изрично не утвърждава това, тъй като в никакъв случай не е имал поради тези негови скъпи герои да бъдат „ издоени “ дотам в бъдещи планове. Той не виждал в това нищо друго с изключение на предпочитание за алчно грабене на пари. " Едно време не изпитвах нищо друго с изключение на почит към Долф, само че той в никакъв случай не ми сподели какво се случва зад тила ми с персонажа, който сътворих за него!!! ", написа Слай. И най-после заключава: " Истинските другари са по-ценни от злато ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР