Силвена Роу сподели за най-новото си предизвикателство - ново шоу,

...
Силвена Роу сподели за най-новото си предизвикателство - ново шоу,
Коментари Харесай

Силвена Роу става водеща на шоу за секс

Силвена Роу показа за най-новото си предизвикателство - ново шоу, в което тя ще приказва за двете си най-любими неща. Храна и секс. Това ще бъде и името на предаването, което ще можем да гледаме само в Youtube и няма да бъде предавано в телевизионния ефир.

За "Храна и секс " началник Роу показа сама в обществените мрежи, като разкри много пикантни секрети за самата себе си и какъв брой оргазма са ни нужни на година, с цел да бъдем здрави и щастливи:

„ Има две неща, в които аз задминавам себе си! Храна и секс! Аз мисля и приказвам за двете много... Пък и те са си най-хубавите уреди за биохакване. И двете са най-важното за живота на тази планета! Ще ви разкрия кои храни са най-големите афродизиаци. „ Храна и секс “ е най-много просветително, пикантно, красиво, сочно с чудесни предписания, а и забавни посетители.

Знаете ли, че в случай че съумеете да имате 200 оргазма на година, вие ще активирате процеса на автофагия, при който организмът се самопрочиства от нездравословни, остарели или заболели кафези. Очаквайте непредвиденото! Нека станем здрава нация с потентен вкус към всички аспекти на живота. Започва се със здравословната храна. Ще чуете от най-големите експерти в тези насоки! Ще е потребно, забавно, любопитно, друго, сочно и пикантно “.

Още в първи епизод на шоуто Силвена даде обещание да показа новия си хранителен режим, с който е съумяла да се раздели с цели 10 кг. Освен това, тя ще има секси помощник, който ще ѝ оказва помощ в приготвянето на храната.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР