Силвано Пранди остава начело на националния волейболен отбор на България.

...
Силвано Пранди остава начело на националния волейболен отбор на България.
Коментари Харесай

Пранди остава поне до януари

Силвано Пранди остава отпред на националния волейболен тим на България. Италианецът още веднъж е получил задача да класира волейболистите ни на Олимпиадата в Токио 2020. На квалификацията в Берлин (5-10 януари) през януари ще играят 8 европейски тима, като единствено спечелилият взима виза. На Професора е сложено изискване да повика всички опитни волейболисти, в това число и тези, които бяха отвън сметките му за Евроволей 2019, където " лъвовете " разочароваха с 11-о място. В противоположен случай 73-годишният италианец ще бъде освободен, разгласи шефът на федерацията инж. Данчо Лазаров след изключителната колекция на Управителния съвет на централата.
Сред играчите с дълготраен опит в тима, които пропуснаха Евро 2019, бяха Николай Николов, Георги и Валентин Братоеви, Николай Учиков и Владислав Иванов.
" Бихме желали в Берлин да се представим със мощно стимулиран тим и да спечелим визата. Първо би трябвало да приказваме с всички момчета и по-късно с Пранди, който да се съгласи да работи с тях. Очевидно тимът ни има капацитет, който би трябвало да осъществяваме. Твърдо сме решени България да се показа най-добре на олимпийската подготовка в Берлин с най-хубавото, с което разполагаме сега ", закани се Лазаров.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР