Силоваци от свитата на несебърския наркобарон Димитър Желязков-Митьо Очите са

...
Силоваци от свитата на несебърския наркобарон Димитър Желязков-Митьо Очите са
Коментари Харесай

Защо мутри на Митьо Очите охраняват Румен Радев? Ето кои са силоваците на Морския Ал Капоне, които вардят президента в Бургас от недоволни граждани

Силоваци от свитата на несебърския наркобарон Димитър Желязков-Митьо Очите са охранявали предизборната аудиенция на президента Румен Радев и вицето му Илияна Йотова в Бургас, провела се на 5 ноември в морския град. Това излиза наяве от публикувани фрагменти в обществените мрежи, а столично издание разкрива и кои са те.

На тях се вижда по какъв начин гологлави здравеняци с защитни маски са се смесили с гадовете на НСО, с цел да респектират с наличието си жителите и да осуетят възможен опит за провокация.

Дни след визитата на Румен Радев в Бургас част от охраняващите го цивилни лица бяха разпознати като гардове на охранителната компания " Аркус Сигурност ", свързвана с Митьо Очите и с бургаския общинар Бенчо Бенчев, написа столичен таблоид. Според неофициални данни от морския град, 20 здравеняци от печално известната охранителна компания са осигурявали реда и спокойствието на предизборната среща на Румен Радев с жителите на Бургас.

Източник на изданието от бургаския ъндърграуд разкрива, че частните гардове на Румен Радев са били обезпечени от водача на партията " Средна европейска класа " Константин Бачийски. През лятото Бачийски даде регистрацията на партията си на Кирил Петков и Асен Василев, с цел да може " Продължаваме промяната " да взе участие в парламентарните избори.

43-годишният Бачийски, някогашен професионален каратист, от години е свързван с Митьо Очите, както и със зърнения необут и мастит бургаски общинар Бенчо Бенчев. Засега остава мистерия дали Константин Бачийски е работил без да пита, подсигурявайки гардове с крими закваска за визитата на Румен Радев, или е бил помолен за това от сътрудниците на президента.

Самият Бачийски също бе на предизборната среща на Радев в Бургас дружно с Мая Манолова и други политици, а за присъстващите не остана неусетно, че точно Бачийски координира частните гардове.

" Ден преди Румен Радев да дойде в Бургас, из града се разнесе слух, че кметът Митко Николов е провел шумна агитка, която да го освирква. Заради това се е наложило незабавно да бъдат вербувани частни гардове, които да осуетят опита за провокация ", разкрива източник на вестника.

Според думите му президентът е бил наясно, че защитата по време на изявата му е била поета от частни гардове, с изключение на от НСО, само че не е предполагал, че ще го пазят гавази с крими досиета.







Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР