Силното главоболие или болка в гърдите, както и задух, гадене,

...
Силното главоболие или болка в гърдите, както и задух, гадене,
Коментари Харесай

Как да разпознаем хипертоничната криза

Силното главоболие или болежка в гърдите, както и зной, гадене, замъглено зрение и възприятие на комплициране са предупредителни признаци за , написа в. „ Daily Express ”.

Експерти от клиниката в Майо, Съединени американски щати означават, че в случай че е открит повече от един от тези признаци, би трябвало неотложно да повикате кола за спешна помощ. Според лекарите при положение на хипертонична рецесия са нужни хоспитализация и лекуване, в това число с интравенозни медикаменти, добавя БГНЕС.
 Безценен съвет за хората с високо кръвно налягане Безценен съвет за хората с високо кръвно налягане
Дoц. доктор Кирил Кaрaмфилoв e зaвeждaщ нa Oтдeлeниe пo инвaзивнa кaрдиoлoгия в Унивeрcитeтcкa бoлницa „ Aлeкcaндрoвcкa ” в Coфи...

Друг предвестител може да бъде липса на съответен отговор от външни дразнители или тежка тревога.

„ Тежката тревога, когато нямате нервно разстройство също може да бъде сигнален знак за хипертонична рецесия “, се споделя в публикацията.

Лекарите означават, че хората, които непрекъснато живеят с високо кръвно налягане, последователно привикват с необикновени физически неразположения и не вървят на доктор, заради което хипертонията има злокобната популярност на „ спокоен палач “. Експертите предизвестяват, че извънредно високото кръвно налягане може да аргументи увреждане на органите.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР