Силна комбинация от емоционални вокали, чил трап, рок и електрик

...
Силна комбинация от емоционални вокали, чил трап, рок и електрик
Коментари Харесай

Графа за новата му песен «Химера»

Силна композиция от прочувствени вокали, чил ров, рок и електрик поп откриваме в новата ария на Графа „ Химера “. Тракът превзема сетивата още с първото слушане, а мощно въздействащите текст и видео допълват усещането.

Сблъсъкът сред действителността и виртуалната действителност въодушевява Графа за новата му ария «Химера»

„ Реших, че би трябвало да покажем и другата страна на любовта, която е отвън нашето време и физическия контакт. Тя е точно в цифровото пространство, което през последната година е огромна част от нашето всекидневие. Аз персонално употребявам обществените мрежи за връзка, ентусиазъм и черпя позитивна сила от почитателите и техните реакции. Идеята е да се покаже, че всеки един от нас е медия, бори се за лайкове и почитатели, само че в даден миг това става фикс концепция. 

В   на песента, виждаме героя, който е заобиколен от камери и фотоапарати. Визията е блестяща, само че в близост в действителност има паяжини, изоставени места. Не желая да съм съдник. Разбира се, че има и положителни аспекти да си приказваме в онлайн пространството. Ако не можехме да споделяме виртуално по време на пандемията, хората несъмнено щяха да изперкат “, разяснява Влади Ампов – Графа.

Той измисля песента на китарата. Бийтът основава с именития за хип-хоп музиката MPC семплер. Певецът употребява нов вокален прийом на пеене, което прави звученето на „ Химера “ друго и мощно прочувствено. Всички принадлежности в песента са изсвирени от Влади Ампов, a миксът е на Димитър Ганчев. Mастерингът на трака е изработен в Съединени американски щати от носителя на Грами Дейв Кътч. “Somebody Else ” пък се споделя британската версия на песента, а неин създател е Борис Чеширков.

„ Резултатът от всеки ден свирене на китара се оказа потребен за мен. На късна възраст започнах да се изучавам на този инструмент, само че към този момент прогресирам и в този момент повечвето песни ги мисля на китара. Хората не знаят, че аз върша съвсем всичко самичък. Наскоро демонстрирах свое клипче в ролята на фантазия и много хора бяха сюрпризирани. В самата ария има доста забавен микс от стилове. Що се отнася до актьорите във видеоклипа – доста са изразителни и се оправиха ужасно. Благодаря на всички за позитивните мнения “, сподели още Графа.

В, режисиран от Павлин Иванов – Bashmotion, вземат участие известните артисти Весела Бабинова, Боряна Маноилова и Владимир Зомбори. Феновете на Графа познават актьорската двойка Бабинова-Зомбори от присъединяване ѝ в клипа на емблематичната ария “Drama Queen ”. Години по-късно, те с изключение на двойка на сцената, са семейство и в живота и се радват на първото си дете. Сюжетът на видеоклипа преплита два радикално разнообразни свята, сред които се лутат героите.

Чуйте какво още сподели Влади Ампов Графа пред Катя Василева:

Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР