Синът на принцеса Ан, Питър Филипс, на 46 години, върви

...
Синът на принцеса Ан, Питър Филипс, на 46 години, върви
Коментари Харесай

РИЧАРД КЕЙ: Тя се срещаше само с Питър Филипс, но вече се срещна с кралицата. И така, Хариет ще бъде ли първата медицинска сестра от NHS, която ще се омъжи за кралското семейство?

Синът на принцеса Ан, Питър Филипс, на 46 години, върви до педиатричната здравна сестра Хариет Сперлинг, на 44 години, на курс по конен спорт в Глостършър 

Питър се ожени за родената в Канада Отъм Кели през 2008 година преди раздялата им през 2021 година – и не след дълго стартира романтика с шотландската бизнесдама Линдзи Уолъс

За мъж, който – упорстват другари от двата пола – в никакъв случай не се хвали със своите завоевания, това беше извънреден обществен жест. Възможно ли е също да е улика, че тя държи ключа към бъдещото му благополучие?

Но тогава 46-годишният Питър Филипс постоянно е имало освен това от среща окото. Не изглеждащ нормално добре, само че все пак той се радваше на извънредно деен сантиментален живот преди брака. От учебно заведение нататък той рядко оставаше без красива руса спътница – те съвсем постоянно бяха руси – на ръката му.

Има нещо в вяли...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР