Силна игра на ансамбъла ни седмица преди световното първенство по

...
Силна игра на ансамбъла ни седмица преди световното първенство по
Коментари Харесай

Грациите ни показаха отлична форма седмица преди световното

Силна игра на ансамбъла ни седмица преди международното състезание по художествена гимнастика в Баку. На контролното в Арена Армеец златните ни девойки изиграха безгрешно своите съчетания.

" Ансамбълът беше мощен, виновен и съсредоточен в представянето си. Спазват напътствията на треньорите. Пореден спортен ден, в който се оправят извънредно добре. Много съм удовлетворена от представянето. Пожелавам да работят по този начин до последния ден ", стартира Раева.

" Има оптимизъм. Имаме шансове при ансамбъла, както и в самостоятелното. Мисля, че имаме правото да сме оптимисти, че ще завърнем щастливи и удовлетворени от международното в Баку ", съобщи президентът на родната федерация - Илиана Раева.
Ансамбълът ни сребърен в Казан (ВИДЕО) Силно показване на родните грации единствено две седмици преди международното състезание
" Проблемът със съдиите не е изчистен. Тепърва ще се приказва повече за него дори. Има огромен напредък в съдийството, само че то към момента не е обективно. Всеки има подозрение, че съдийството ще е претенциозно. Русия, Италия, всеки има искания за оценките си. Очаква ни доста комплицирано съревнование в самостоятелната конкуренция "

" Оценката за артистичност и осъществяване се оказва извънредно основна през цялата година. Там се получават огромни разлики в образуването на оценките. Спокойна съм обаче. Момичетата са виновни и са наясно с качествата си, силата си и класата си. В последна сметка това е единствено едно съревнование, в този век няма гилотини, тъй че без значение от крайния излаз ще продължим да работим по този метод и да търсим оптимално положителни класирания "

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР