Силна и категорична подкрепа на бизнес лидерите получи Българското председателство

...
Силна и категорична подкрепа на бизнес лидерите получи Българското председателство
Коментари Харесай

Бизнес лидерите у нас категорично застават зад Българското европредседателство

Силна и безапелационна поддръжка на бизнес водачите получи Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз през 2018 година Тя беше изразена по време на срещата на министър Лиляна Павлова с Българския конгрес на бизнес водачите (БФБЛ) през днешния ден. По време на срещата министърът за Българското председателство Лиляна Павлова подписа и съглашение за партньорство с ръководителя на управителния съвет на организацията на бизнес водачите у нас Ираван Хира.

В документа се споделя, че дейното присъединяване на предприемачество и рекламирането на българските артикули и услуги са значими за сполучливото показване на страната ни и популяризирането й измежду останалите държави-членки на Европейски Съюз. „ Искаме да представим България като положително място за нови вложения и бизнес благоприятни условия “, обявиха представителите на форума по време на срещата с министър Павлова.



Tя благодари за оказаното доверие и безрезервната подготвеност на бизнес-лидерите да работят за реализирането на задачите и целите, заложени в програмата на държавното управление. Лидерският конгрес сплотява организации със споделени полезности, които развиват бизнеса си по виновен, транспарантен и етичен метод. Организацията е е платформа за обмяна на положителни практики, нововъведения и хрумвания за развиване на бизнес и обществената среда в България.

Министър Лиляна Павлова е упълномощена да подписва спорязумения и контракти с български и задгранични сътрудници с решение на Министерския съвет на 26 юли. Споразумения за спонсорство Министерството за Българското председателство на Съвета на Европейския съюз 2018 към този момент има с Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ), с Асоциацията на индустриалния капитал в България (АИКБ) – с Българо-Германската Търговска Камара, с Асоциацията на производителите на безалкохолни питиета и със Съюза на пивоварите в България.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР