Силиконовата флиртаджийка Лора Асенова, за която се говори, че ще

...
Силиконовата флиртаджийка Лора Асенова, за която се говори, че ще
Коментари Харесай

СНИМКИ на флиртаджийката Лора от „Мастършеф” преди корекциите

Силиконовата кокетка Лора Асенова, за която се приказва, че ще завоюва „ Мастършеф ” тази година, е неузнаваема на фотосите преди корекциите си. Сравнение сред типа й преди и в този момент демонстрира, че когато нещо е основано красиво от природата, най-добре е да не се трансформира. За страдание обаче в последно време доста хора не помнят това предписание и Лора е една от тях.
Готвачката от Бяла Слатина е почнала да прави промени по външния си тип, откакто към този момент е била коронована като Мис. Нещо повече – това самопризнание идва не от България, а от Съединени американски щати, където няма по какъв начин да я обвинят, че е употребила връзки. През 2016-а, когато е още студентка, българката е зад океана и непринудено взема решение да се включи в конкурс за хубост. Това е състезанието Мис Лято, който се организира в Мъртъл Бийч, Южна Каролина. 22-годишната по това време студентка не споделя по каква работа е била в Съединени американски щати, само че най-вероятно става въпрос за студентска бригада. Подкрепена от своите другари, тя отива на състезанието като на смешка, само че й присъждат купата в конкуренция с девойки от Унгария, Молдова, Хърватия и, несъмнено, Съединените щати.

Вероятно окрилена от този триумф, Лора взема решение да продължи с състезанията и идната година, единствено че към този момент в родината. Тя е оповестена за Мис Северозападна България и отпътува за София, където се организира финалният кръг на надпреварата. Любимка е на публиката, само че не взима короната, която е присъдена на Тамара Георгиева. Този избор се трансформира в същински скандал. Повечето българи са твърдо срещу Георгиева да бъде оповестена за най-красивата българка поради присъщото й лице, което мъчно се приема от традиционалистите във връзка с женската хубост. Особено мощно усещане прави прекомерно изразеният й нос, който след време Георгиева оперира при изящен хирург. Обявяват я за връзкарка. Гръмва голям скандал, като множеството почитатели на състезанието са на мнение, е точно Лора е трябвало да го завоюва. Самата Асенова разяснява в свое изявление, че всички дами са красиви по своему, споделяйки, че е признателна за получената поддръжка и за това, че въпреки всичко е съумяла да влезе в топ 5 на надпреварата. По това време тя продължава да наподобява изцяло естествено – както природата я е основала.

Амбициозната дама от Бяла Слатина не се отхвърля от фантазията за кораната. Две години по-късно тя още веднъж се явява на Мис България и този път я афишират за Мис България Вселена – една от подгласничките на победителката Радинела Чушева, която, също като Тамара Георгиева, не е призната с единомислещо утвърждение от необятната аудитория.

По време на този конкурс Лора към този момент е почнала с измененията във външния си тип. Тя поетапно налива така и така плътните си устни с от ден на ден и повече хиалурон. Към момента, както се вижда в „ Мастършеф ”, те са станали големи и стоят неестествено на нежното й лице. Чертите й наподобяват изострени, а в изражението й пред камерите сякаш не е останала и диря от предходното нежно момиче, което е спечелило сърцата на американците единствено преди 7 години. Освен това Лора е прекалила със силикона в пазвата си. Дори в „ Мастършеф ”, където носи престилка, се вижда, че гърдите й заплашват да прелеят през великодушните й деколтета. Тя постоянно залага на разкритата си плът, когато се явява пред журито. „ Уикенд ” към този момент писа за неприкрития й флирт с началник Илиан Кустев, към който миската не се тормози да признае, че изпитва мощен интерес.

Това, което е останало от предходната Лора, е добре поддържаната фигура. Тя твърди, че от дълго време залага на спорта, поради което може да си разреши понякога да кривне от правия път във връзка с своите диети. Това обаче се случва рядко. Като цяло заобикаля сладкото, а в готвенето си отвън шоуто употребява единствено зехтин и кокосово масло.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР