Силиконовата флиртаджийка, която според мълвата ще излезе като победител от

...
Силиконовата флиртаджийка, която според мълвата ще излезе като победител от
Коментари Харесай

Флиртаджийката Лора е неузнаваема след корекциите

Силиконовата кокетка, която съгласно мълвата ще излезе като победител от „ Мастършеф “, е неузнаваема на фотосите преди корекциите си. Сравненията сред типа ѝ преди и в този момент удостоверява изрично максимата, че основаната хубост от природата, не трябва да се трансформира. Много хора обаче в последно време подценяват това предписание и резултатът е налице, а Лора е една от тях.

 

Както е известно готвачката от Бяла Слатина почнала с корекциите по лицето си откакто била коронована като миска, освен това купата е от Щатите, където не може да бъде упрекната, че е употребила връзки. През 2016 година, когато Лора е още студентка, взема решение непринудено да се включи в конкурс за хубост Вис Лято, провеждан в Мартъл Бийч, Южна Каролина. 22-годишната по това време студентка обаче не споделя по каква работа е била там, само че евентуално е била част от по този начин известните тогава студентски бригади.

 

Отива на състезанието като на смешка, подкрепена от приятелите си, само че съумява да се пребори за купата. Вероятно точно този й триумф я е окрилил да се реши да продължи с състезанията за хубост и през идната година, само че тогава към този момент у нас. Обявена е за Мис Северозападна България и отпътува за София, където се организира финалният кръг на надпреварата. Превръща се в фаворитка на публиката, само че все пак не й присъждат короната. Вместо това короната отива при Тамара Георгиева, а това разпалва величествен скандал, тъй като множеството българи са изрично срещу нея и желаят Лора да бъде оповестена за най-красивата българка.

 

Асенова разяснява в едно от интервютата си, че всяка жена е красива посвоему, споделяйки, че е признателна за получената поддръжка и за това, че въпреки всичко е съумяла да влезе в топ 5 на състезанието. По това време продължава да наподобява по натурален метод, както природата я е основала. Не се отхвърля от купата и на идната година се явява още веднъж на конкурс, само че този път на Мис България и я афишират за Мис България Вселена – една от подгласничките на Радинела Чушева.

 

По това време Асенова към този момент е почнала с измененията във типа си и поетапно налива така и така плътните си устни с от ден на ден и повече хиалурон. Към днешна дата те са големи и стоят безусловно неестествено на нежното й лице. В изражението й като че ли не е останала и диря от предходното нежно момиче, което е спечелило сърцата на американците единствено преди 7 години. Освен това е прекалила и със силикона в пазвата си, която заплашва да прелее.

 

Единственото, което е останало от предходната Лора е добре поддържаната й фигура. Тя твърди, че от дълго време залага на спорта, поради което може да си разреши понякога да кривне от правия път във връзка с диетите си. Но това се случва рядко. Сладкото е неразрешено за трапезата й, а в готвенето си отвън шоуто употребява единствено зехтин и кокосово масло.

Автор: Уикенд 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР