Силиконката Джулиана Гани разкодира своите „три висши“, с които парадира

...
Силиконката Джулиана Гани разкодира своите „три висши“, с които парадира
Коментари Харесай

Джулиана Гани свирила с Филхармонията

Силиконката Джулиана Гани разкодира своите „ три висши “, с които парадира в любовното гнездо на „ ВИП Брадър “. Става въпрос за главно обучение, бакалавър и магистър, като по време на първото русокосата изкусителка постоянно свирила с Пловдивската филхармония. „ Идват да пеят опери, аз изсвирвам там на някои певици, това това, вървя да разпявам някакви хора “, разкри опита си в музикалната сфера тя.

Еротичният модел обаче отделял сред 4 и 6 часа дневно в продължение на 17 години за уроци, което се оказало основен фактор за отвод от кариера в тази сфера. След като приключила музикално учебно заведение с профил „ Поп и джаз пеене “, Мис Силикон 2013 сменила посоката с „ Икономика на туризма “ в Пловдивския университет. „ Цял живот бях учила единствено музика и нищо не разбирах “, изповяда се пред харизматичния Тото от „ СкандаУ “ тя. Въпреки това 26-годишната хубавица добавила в актива си и магистратура - „ Европейски планове “.

Междувременно суетата на Джулиана изкара от равновесие даже естрадната певица Маргарита Хранова. Изпълнителката на „ Устрем “ не проумява по какъв начин някой толкоз млад страда от толкоз комплекси по отношение на външния си тип. Стигна се до там, че Гани загатна пред Сашка Васева, че екстеншъните й са по-важни от децата на фолкиконата.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР