Сигурността в защита ще е основополагаща за ЦСКА в търсенето

...
Сигурността в защита ще е основополагаща за ЦСКА в търсенето
Коментари Харесай

Сигурността в защита ще е основополагаща за ЦСКА срещу Лудогорец

Сигурността в отбрана ще е основополагаща за ЦСКА в търсенето на положителен резултат против Лудогорец. " Армейците " се изправят против най-мощната офанзива в елита и би трябвало да са безпогрешни в защита, с цел да имат шансове за нещо градивно и в офанзива.

Затова и треньорът Саша Илич ще заложи на най-сработеното защитно трио в състава - капитана Матей, Амос Юга и Християн Петров. Те приключиха дружно есенния полусезон и започнаха пролетния, само че в последните мачове измежду титулярите попадаха и Мено Кох и Енес Махмутович. Срещу Лудогорец обаче сръбският експерт ще разчита на триото с максимален игрови опит през сезона, написа " Тема Спорт ".
 Илич влиза в историята на ЦСКА с победа против Лудогорец
Илич влиза в историята на ЦСКА с победа против Лудогорец

По този индикатор

В ролята на ляв хал-фбек ще се завърне Брадли де Нойер, останал на аварийна пейка при успеха с 1:0 над Пирин, а отдясно най-вероятно ще започва Иван Турицов, асистирал за победното попадение на Браян Морено в Благоевград. В средата на терена ще работят норвежците Линдсет и Хайнц, а за техен сътрудник Илич ще избира сред Вион и Кареасо, като по-логичен избор е французинът, който е с по-дефанзивен профил.

Голмайсторът Дюкенс Назон нямаше голов принос в последните два мача на отбора и ще опита да се върне към формата си от началото на пролетта, когато в 8 мача осъществя.
 ЦСКА с жест към дечица за дербито с разградчани
ЦСКА с жест към дечица за дербито с разградчани

Няма да се продават билети за Сектор Б
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР