Сигурно сте виждали неведнъж в американски филми как цялото семейство

...
Сигурно сте виждали неведнъж в американски филми как цялото семейство
Коментари Харесай

Защо американците винаги ядат царевица за вечеря?

Сигурно сте виждали нееднократно в американски филми по какъв начин цялото семейство се събира дружно на голяма маса и се любува на вечеря с ястия от царевица

Ако ние сме комплицирани от разнообразието от такива деликатеси, то за множеството американци това е позната и обичайната храна. Първо, би трябвало да разберете за какво царевицата е толкоз известна в Съединените щати. Смята се, че точно индианците, коренното население на Америка, са трансформирали този артикул в главния съставен елемент на всяко ядене. Факт е, че климатът на Средния Запад на Съединени американски щати е оптимален за растежа на царевицата, заради което страната към момента заема водеща позиция по добива на царевица.

Съгласете се, доста по-лесно и комфортно е да отглеждате собствен личен артикул, в сравнение с да го внасяте от чужбина. Не е изненадващо, че царевицата се е вкоренила добре и в локалната кухня. Освен това от нея може да се подготвят доста ястия – от солени торти до известните и по този начин обичани на децата пуканки. Между другото, в кината пуканките нормално се заливат с масло от горната страна, от което те се оказват необикновено калорични. Освен това, американците обичат варена царевица и са подготвени да я ядат когато и да е на годината. Вярно, вместо солта, с която сме привикнали, те още веднъж избират маслото.

Не забравяйте за хляба – главният признак на всяка американска вечеря. Въпреки това, вместо нормално брашно, при приготвянето му се употребява царевично брашно. Всички типове царевични пайове и ястия са толкоз известни измежду американците, че от дълго време се считат за обичайно ядене на всеки фамилен обяд или вечеря.

Както можете да видите, американската кухня надалеч не е бедна, откъм хрумвания. Да, американското население обича хамбургери и пържени картофки, само че в действителност американската кухня е многостранна и богата. Но, все пак, на всеки празник постоянно има място за обичайна царевица.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР