Сигурно сте го виждали неведнъж на големия екран през последните

...
Сигурно сте го виждали неведнъж на големия екран през последните
Коментари Харесай

Този известен синеок красавец е най-секси мъж на планетата за 2022

Сигурно сте го виждали нееднократно на огромния екран през последните десетина години. Камерата го обича, както и многочислените му почитатели (поради явни аргументи, немалка част от тях са жени). Той се споделя Крис Евънс и е разгласен за най-сексапилния мъж на планетата за 2022 година от списание People.

Евънс приема тази блестяща купа с огромна доза невзискателност и неудобно терзание. Явно не възприема себе си по този метод, тъй като още си спомня малкия Крис в учебно заведение, който въобще не си е представял, че някой ден ще бъде именуван “най-сексапилен мъж ”.

“Сигурно това е пътят към масата на готините деца, на която не присъствах, ” споделя Евънс шеговито пред People. 

 
                             

 

Актьорът е уверен, че ще отнесе доста насмешки и закачки от приятелите си за определението “най-секси мъж на планетата ”, само че е сигурен, че един човек ще бъде най-щастлив от цялата тази обстановка. “Мама доста ще се радва. Тя се радва на всичко, което върша, само че това е нещо, с което в действителност може да се хвали, ” споделя Евънс. 

Крис Евънс е най-известен с ролята си на алтруистичния и жертвоготовен супергерой Капитан Америка във франчайза на Marvel “Отмъстителите ”, само че е не по-малко известен в обществените мрежи, където се изявява като предан и благополучен притежател на кучето си Доджър.

Ако би трябвало да изобразим кариерата на артиста през последното десетилетие, то една линия, която върви единствено нагоре, ще бъде най-точното изображение. Само през 2022 той взе участие в “Баз Светлинна година ” на Pixar, “Сивият човек ” на Netflix и снима три нови кино лентата, в това число Ghosted за стрийминг платформата AppleTV+, който ще излезе през 2023 година

Евънс, на 41, едва ли ще мисли дълго за това, че е най-сексапилния мъж на планетата. Той се пробва да даде приоритет на здравословния баланс сред професионалния и персоналния живот и да прекарва допустимо най-вече време вкъщи и със фамилията си в Бостън. “Твърде съм остарял, с цел да вмъквам живота си в един куфар за шест месеца и в този момент се открих в по-хубава фаза, в която просто съм благополучен, че съм си вкъщи, ” признава артистът.

Евънс се намира в интервал, в който за замисля за бъдещето си отвън актьорството - бъдеще, което включва брак и бащинство. 

„ Чувствам, че имам малко повече независимост да прекарам време надалеч от промишлеността и въпреки всичко да намеря планове, които ще задоволят креативния ми вкус, когато се върна. “

Не се тормозете! Крис Евънс не счита да се откаже от киното, просто има потребност да се концентрира върху в действителност значимите неща от живота и търси нови полета за развиване. Какво по-секси в един мъж от това?
 Крис Евънс - най-сексапилният мъж на планетата за 2022  Крис Евънс - най-сексапилният мъж на планетата за 2022  Крис Евънс - най-сексапилният мъж на планетата за 2022  Крис Евънс - най-сексапилният мъж на планетата за 2022
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР