Сигурни сме, че мнозина са гледали популярния филм с Уил

...
Сигурни сме, че мнозина са гледали популярния филм с Уил
Коментари Харесай

Агентите срещу извънземните. Кои са истинските мъже в черно в САЩ

Сигурни сме, че мнозина са гледали известния филм с Уил Смит и Томи Лий Джоунс – „ Мъже в черно “. Филмът имаше няколко елементи, несъмнено впечатляваше с истински хрумвания и занимателен комизъм, само че зад него стои и една по-сериозна и забавна история. На първо място ще открием, че същинските мъже в черно са дело на тайна доктрина, която основава цяла серия от комикси със същото заглавие, написа chr.bg.

В известната просвета ще открием, че мъжете в черно са най-често представители на държавното управление, които постоянно носят черни костюми и в случай че имаме вяра на филмите – гонят извънземните. Не всички са на мнение, че чиновниците трябва да бъдат облечени в черно.

Терминът е насочен по-скоро за хора, които постоянно се появяват, когато има някакви истории и митове за хора, които са на мястото, когато има аномалии и истории за извънземни. Мнозина даже имат вяра, че мъжете в черно са извънземни, които са маскирани като хора.

Албърт Бендер е един от хората, които пускат тази интрига и считат, че тъкмо това се случва. Мнозина считат, че мъжете в черно и извънземните не са доброжелатели на концепцията за пътуването в космоса. По мнението на Бендър, множеството извънземни работят с концепцията, че би трябвало да скрият всички типове секрети и да се опитат да осуетят появяването на истината. Бендър основава интернационално бюро за летящите чинии, което натрупа публика, само че единствено след една година, създателят го затваря и в никакъв случай повече не приказва по тематиката.

Необходими са много години, преди да събере храброст и да приказва пред аудитория, заявявайки, че истината е много по-различна

По негово мнение, някакви мистериозни хора с черни костюми са поговорили с него, споделили са му каква тъкмо е истината за извънземните, а по-късно са се постарали да трансфорат живота му в призрачен сън. Около три години по-късно неговият помощник – Грей Бейкър, декларира в своя книга, че доста добре знае кои са хората в черни костюми и акцентира, че те знаят всичко за летящите чинии и за извънземните.

Мистерията на Бендър е задоволителна, с цел да се даде зелена светлина на конспирацията за мъжете в черно. По негово мнение, на остров Маури. Историята е оповестена от различен конспиратор, който твърди, че се е борил с извънземни на острова и е съумял да избяга от тях, употребявайки автомат. Въпросните извънземни са от расата на дерос, а писмото на въпросния създател – Фред Л. Крисман е приет за лъжец по-късно. Баркър споделя, че мъжете в черно са организация, която работи от САЩ чак до Австралия и Нова Зеландия.

Това са хората, които карат всички да мълчат за извънземните.
До края на 80-те години има прекалено много митове за този тип представители, които се появяват в изданието The Journal of American Folklore. Не е ясно каква е задачата на същите хора, само че се твърди, че те са оперирали единствено и само с една концепция – да спрат останалите хора да приказват за извънземни и да не разрешават истината да бъде разкрита.

Има и друга версия, че мъжете в черно са извънземни, които се пробват да оперират и да трансформират обстановката на земята. Малко след деросите и другите митове, Бендър най-сетне проговаря и твърди, че мъжете в черно са били извънземни от планетата Казик. В доста връзки се твърди, че Бендър най-вероятно е сънувал цялата история, само че той постоянно ще упорства, че е имало извънземни и те са комуникирали с него, изисквайки да резервира цялостното си безмълвие.

Има и трета версия – страхът от извънземни и опцията да се привлекат враждебни НЛО-та. Джон А. Кийл поддържа тъкмо тази история и твърди, че извънземните са ултра раса, която преглежда хората като мравки в стъклен буркан. Хората са се опитвали да видят цялостната действителност, употребявайки допустимо най-ниската форма на усещане, която може да се появи. В своята книга той разказва хората като биохимични роботи, които са следени от външни сили и могат във всеки един миг да разрушат мозъците на тези, които най-сетне са съумели да прогледнат.

Конспирациите могат да бъдат бизнес и Лоуел Кънингам вижда опция да построи тъкмо това. Той прави поредност от комикси с името „ Мъже в черно “ и историята споделя за мъже и извънземни, които постоянно маскират всички срещи с извънземни, изтривайки паметта на свидетелите или непосредствено занимаващи се с убиването им.

Филмовата акомодация идва към 7 години по-късно и е надалеч по-забавна и лека. Това не се харесва на конспираторите, само че генерално не пречи на конспираторите да продължат да търсят някакви вълнуващи форми и конспирации, с които човек да потърси идната си позиция.

Не единствено дали има извънземни, а дали американското държавно управление разполага с техни остатъци. Това обсъждаха през лятото в конгреса във Вашингтон. Темата с извънземните постоянно провокира огромен интерес. Този път я обсъждаше една от така наречен „ подкомисии “, което не е най-високото равнище на разискване.Въпреки това стотици медии бяха там, с цел да чуят какво ще кажат очевидците. Те по-скоро задаваха въпроси, в сравнение с изнасяха нова информация. И желаеха да спре практиката който пита за извънземни да бъде осмиван или дипломиран като лунатик.

Райън Грейвс, пенсиониран боен водач споделя, че са се виждали най-вече тъмни лъчи или черни кубове в светли сфери. Това споделиха и тримата, дали показания пред Конгреса на Съединените щати. Те не приказват за НЛО, а за НАЯ неидентифицирани аномални феномени.

Според Дейвид Фрейвър, пенсиониран боен, те съставляват заплаха. „ Говорим за неща, които могат да отидат в Космоса и след това да се спуснат за секунди, да създадат каквото желаят, а ние не можем да им попречим по никакъв метод “, съобщи той.

На чуването бяха показани фрагменти, които държавното управление популяризира по-рано. Това са обекти, които сме привикнали да назоваваме НЛО. Тримата пенсионирани военни – двама водачи от флота и един шпионин, описаха мистериозни неща. „ Те стояха изцяло неподвижни в вихър от четвърта степен. Същите по-късно ускоряваха до свръхзвукова скорост много бързо и безредно. Нямам пояснение “, споделя още Грейвс.

После тримата започнаха да приказват за неща, които са чули. Тогава нещата отидоха и по-далеч, въпреки и без доказателства за казаното. Изслушването беше задоволително за обвинявания от някои конгресмени към държавното управление, че прикрива истината. Други, като самите изслушвани, приканиха за по-открити процедури за оповестяване, в случай че някой види нещо.

На чуването не бяха показани записи или други доказателства, които не са виждани преди. Но тримата очевидци желаеха да има промени най-малко в едно направление. Да не бъдат очерняни водачите и други военнослужещи, които се пробват да получат повече отговори за неща, които са видели или чули. Това е нещо, което доста от депутатите също желаят. И у двете партии се следи интерес да бъдат притиснати военните и тайните служби за повече информация и достъп за необяснените феномени.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР