Сигурни сме, че малцина от вас са се замисляли върху

...
Сигурни сме, че малцина от вас са се замисляли върху
Коментари Харесай

Ако почистите ТОВА с кухненска хартия, ще съжалявате ГОРЧИВО

Сигурни сме, че малко на брой от вас са се замисляли върху това, че кухненската хартия не е по никакъв начин отзивчива към околната среда. Да не приказваме, че тя е способна да нарани някои типове повърхности.
Днес ще ви разкажем малко повече за това по кое време в никакъв случай не трябва да я употребявате, в случай че не желаете по-късно горчиво да съжалявате.
Ето и случаите, в които да забравите изрично за този асистент в семейството:
• Почистване на килими
Ако сте разлели кафе или друга течност върху килима, най-голямата неточност, която можете да извършите, е да почистите с кухненска хартия. Имайте поради, че власинките от нея ще доближат в дълбочината на тъканта и на килима ще му е извънредно мъчно да възвърне първичния си тип.
 6 трика за разчистване на дома 6 трика за разчистване на дома
Обичаме да ни е чисто, само че не обичаме да чистим – колкото и парадоксално да звучи, чистенето не е измежду обичаните занимания на хорат...
• Телевизор, преносим компютър, телефон
Много хора вземат решение да забършат екрана с парче хартия. Не си дават сметка, че тя не е толкоз мека и е доста евентуално да навреди повърхността на екраните, въпреки това да не е очевидно с просто око. Най-добре вземете микрофибърна забрадка и профилиран спрей и почистете с това. В никакъв случай не употребявайте сериозен напън.
• Огледала
Ако желаете огледалата вкъщи да са кристално чисти, не посягайте към хартията. От нея ще останат власинки, които са забележими за окото. Все отново желаете брилянтно чисти повърхности, в които да се оглеждате и този кухненски асистент не е най-хубавият избор!
• Очила
 Кои повърхности изискват разнообразни почистващи препарати? Кои повърхности изискват разнообразни почистващи препарати?
С толкоз доста универсални почистващи препарати на пазара, може да се изкушите да употребявате подобен вместо разнообразни формули. В множеството...
Както към този момент споменахме, кухненската хартия съумява да повреди деликатните повърхности, включително и стъклата на очилата. Ако желаете да почистите този аксесоар, предлагаме ви да го насапунисате и да го измиете под течаща вода. Това е сигурен метод да блесне.
• Никога не е изхвърляйте в тоалетна след разчистване
Ако въпреки всичко сте решили да разчитате на кухненска хартия, с цел да почистите седалката на тоалетната, казанчето или прилежащите им аксесоари, не правете грешката по-късно да я хвърляте в тоалетната.
Така рискувате тя да се запуши и да си създадете съществени неприятности.
Вслушайте се в препоръките ни и няма да съжалявате!

Още от ЧИСТОФАЙНИЦИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР