Сигурни сме, че имате поне един чифт от любимите си

...
Сигурни сме, че имате поне един чифт от любимите си
Коментари Харесай

Renew Lab X Sofia: Вдъхнете нов живот на любимите си кецове!

Сигурни сме, че имате най-малко един чифт от обичаните си кецове, който се нуждае от ободряване. Някой типичен модел, който ви се желае да получи втори живот, тъй като тъкмо с Converse-ските мъчно се разделяме, нали? Защото ни е толкоз елементарно да ги носим както с елегантни панталони и сака, по този начин и с дънки и бели тениски. И тъкмо по тази причина бързаме да ви споделим за едно доста особено събитие, което ние сигурно няма да пропуснем.

На 20, 21 и 22 май пред НДК собствен специфичен ъгъл ще има Renew Lab x Sofia. В часовете сред 16.30 и 20.30 екипът на Coverse ще ви чака с прелестни изненади. Достатъчно е да грабнете старите си кецове, което към този момент не наподобяват както преди, тъй като по време на събитието професионален екип ще се погрижи да ги освежи. През това време вие можете да се наслаждавате на музиката на Marten, Silla и Dolittle, които ще се погрижат настроението да е още по-добро.

Ние към този момент сме подготвени за този трогателен уикенд, тъй като ще има и специфични награди. Какво би трябвало да извършите, с цел да спечелите ли? Да се снимате в POP UP магазина на Converse, който ще бъде ситуиран там, и да тагнете в профилите си #converse и #renewlabxsofia. Нищо повече. Така че от вас кецовете и положителното въодушевление, а от Converse страхотните изненади!



С поддръжката на Converse

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР