Сигналът за ударен от влак човек между спирките Еленино и

...
Сигналът за ударен от влак човек между спирките Еленино и
Коментари Харесай

Блъснатият от влак край Стара Загора е жив. Как се стигна до инцидента?

Сигналът за ударен от трен човек сред спирките Еленино и Християново на стоманения път Стара Загора - Пловдив е подаден тази заран в 8,25 часа от кантонер, който при обход на сектора разкрил край релсите мъж в безпомощно положение на към 500 метра западно от спирка Еленино. На място на мъжа, който е жив, е оказана здравна помощ.

Пострадалият е на забележима възраст към 23-24 години, описват в близкото до Стара Загора село Еленино. Кметът на селото Съби Димов показа, че съгласно разкази на локални непознатото момче било свалено на спирката в Еленино от кондуктора на преминаващ трен, защото нямало пари за билет. Казало, че пътува за Казанлък, не е локално, написа 24 часа.

След като останало на спирката, момчето евентуално е решило да продължи пеш по релсите и било ударено от преминаващ трен. На това място линията е двойна и непознатият се е движел настрана, което изяснява, че не е погубен незабавно при удара с влака. По-вероятно е трагичен случай, а не опит за самоубийство.

Засега няма отговор на въпроса дали индивидът не се е объркал, защото, в случай че е пътувал за Казанлък, е разумно да тръгне към Стара Загора, а по-късно той бил открит в противоположната посока. Не е изключено и да е бил дрогиран, само че към този момент няма повече информация по случая поради днешния почивен ден.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР