Сигнал от приложението на BTV Аз, репортерът“. Този път за

...
Сигнал от приложението на BTV Аз, репортерът“. Този път за
Коментари Харесай

Тонове боклуци вместо павета на улица в столичен квартал

Сигнал от приложението на BTV „ Аз, репортерът “. Този път за улица " Баба " в столичния квартал " Модерно предградие ". Паветата и асфалтът по нея съвсем не личат от тоновете отпадъци, които се изсипват всеки ден. Там играят дребни деца, а блоковете са единствено на 100-200 метра. Сметището се разраства пред последните 1-2 години, написа Мартин Лалов, който е изпратил и фрагментите от мястото.



Боклукът се изхвърля може би от десетилетия. В началото беше единствено на полето, само че хората от общината направиха барикади от земя и това нещо беше прекъснато. Хората от квартала обаче започнаха да хвърлят боклуците си по самата улици, описа в BTV „ Тази заран “ Мартин Лалов.

Има строителни боклуци, автомобилни елементи, биологични боклуци. Дори са намирани мумифицирани кучета, описа мъжът. По думите му сметището пораства с дни.

Екипът на bTV се натъкна и на лампа от цех. Има и още рискови боклуци.

От общината обясниха, че са имали значително разяснителни акция във връзка с изхвърлянето на боклуци. Конкретно улицата в „ Модерно предградие “ ще бъде почистена и измита. Ще бъдат поставени ограждения.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР