Швейцарските политици решиха, че "заетите" в сек-бизнеса могат да възстановят

...
Швейцарските политици решиха, че "заетите" в сек-бизнеса могат да възстановят
Коментари Харесай

Секс-труженичките в Швейцария могат да се върнат в бизнеса, спортистите - не

Швейцарските политици взеха решение, че "заетите " в сек-бизнеса могат да възстановят предлагането на услугите си, оповестява организация "Блумбърг ". Спортистите и всички действия, изискващи "близък и непрекъснат " физически контакт, като джудо, бокс, другите типове битки и танци, обаче остават неразрешени, с цел да се предотврати разпространяването на болестта от ковид.

Простуцията в Швейцария е законна и може да възвърне "предлагането " от 6 юни, паралелно с кината, нощните клубове и обществените басейни, заяви държавното управление. Обявявайки новите ограничения, засягащи към 20 хиляди секс-труженици, швейцарсикят министър на опазването на здравето - Ален Берсе - призна очевидното несъгласие. "Действително, съществуват лични контакти, само че защитни ограничения са вероятни ", съобщи на конференцията във връзка на решението Берсе и добави, че е наясно с необичайния аспект на отговора си. "Да ви призная истината, еротичните услуги би трябвало да се възстановят даже още по-рано ", сподели още министърът.

Швейцария съумя много експедитивно да забави скоростта на инфектирането със COVID-19 и в същото време да избегне рисковите ограничаващи ограничения на съседите си, в това число наложените от Италия и Франция. През тази седмица, съгласно формалната статистика, новите случаи на инфектираните с вируса в алпийския оазис с население от 8.5 млн. души, е много под 20 дневно.

Страната е измежду първите в Европа, която отвори още веднъж магазините, заведенията за хранене и учебните заведения и в същото време облекчи ограниченията за обществено разграничаване. От 6 юни се възобновяват и спонтанните обществени събирания на групи до 30 души, както и на събития, на които ще могат да участват не повече от 300 гости.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР