Швейцарските футболни фенове изглежда са най-големите каръци на Мондиал 2018.

...
Швейцарските футболни фенове изглежда са най-големите каръци на Мондиал 2018.
Коментари Харесай

Кои фенове са най-големите каръци в Русия?

Швейцарските футболни почитатели наподобява са най-големите каръци на Мондиал 2018. Преди дни стана ясно, че някои от тях са тръгнали за международното състезание в Русия, само че са се оказали блокирани във военната зона към Донецк.

Сега обаче беше оголен нов случай на комплициране на швейцарците. Част от тях се озовали в Ростов на Дон и пробвали да си намерят хотела. Оказало се обаче, че ангажираните стаи се намират на 1234 км.

Привържениците на „ кръстоносците “ след идването си в Ростов на Дон отишли на улица „ Селиванов “, където трябвало да бъде хотелът. Оказало се обаче, че подобен липсва на адреса. Те незабавно се обадили на телефон 112, с цел да подадат сигнал за машинация.

Такава обаче няма. Проверката посочила, че грешката е на швейцарците. Вместо да ангажират хотел в Ростов на Дон, те са наели подобен в Ростов Велики, който е далечен на повече от 1200 км.

Все отново органите на властта са помогнали на футболните почитатели да си намерят стаи в Ростов на Дон, с цел да могат да се насладят на изявите на своя народен тим против Бразилия (1:1).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР