Шведският нападател Златан Ибрахимович се обясни в любов на Милан,

...
Шведският нападател Златан Ибрахимович се обясни в любов на Милан,
Коментари Харесай

Златан: Винаги съм се чувствал част от Милан

Шведският нападател Златан Ибрахимович се изясни в обич на Милан, откакто възобнови контракта си с " росонерите " за още един сезон. Това се случи публично през вчерашния ден, като таранът постави автограф под новия договор, който ще го задържи на " Сан Сиро " до лятото на 2021 година. Златан ще играе с номер 11.

" Винаги съм се чувствал част от Милан, даже когато играех за други клубове. Тук са се отнасяли постоянно доста добре с мен. Когато дойдоха за първи път в Милан се усмихнах. Това е нещо, което на бях правил преди този момент във футбола. В Милан се усещам като вкъщи си. Избрах номер 11, тъй като почитателите ме познават с него от първия ми престой.

С номер 21 не се усещах Златан и по тази причина помолих за остарелия си номер. Дошъл съм, с цел да върна Милан на равнището, което заслужава. Ще направя всичко за постигането на тази цел. Длъжни сме да работим с всички сили. В последните шест месеца показахме, че имаме капацитета за огромни неща ", разяснява Златан, представен от пресслужбата на " росонерите ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР