Шведската компания за мебели и домашно обзавеждане IKEA откри разширения

...
Шведската компания за мебели и домашно обзавеждане IKEA откри разширения
Коментари Харесай

IKEA откри разширен център за поръчки в Бургас: шведската компания подготвя откриването на нов обект във Велико Търново

Шведската компания за мебели и домашно обзавеждане IKEA откри разширения и осъвременен център за поръчки, намиращ се в Mall Galleria. Със 140m2 повече комерсиална повърхност, ново студио за планиране на кухни с мострена зала и четири спомагателни зони за обмисляне, компанията разгласи, че е подготвена да отговори на упованията на своите клиенти, свързани с цялостното обзавеждане на дома.

В разширения обект е обособено по-голямо пространство за дрешници, като потребителите ще имат опция да избират измежду най-актуалните оферти на марката. Всички клиенти могат да поръчат продукти от цялостния подбор, разполагаем в онлайн магазина на IKEA, които да бъдат доставени гратис до Центъра за поръчки в Mall Galleria . Компанията предлага и над 600 продукта, които потребителите могат да закупят и вземат със сечбе си на момента.
 IKEA отваря 15 магазина в идващите 5 години: Знае се, че един от тях ще бъде в България
IKEA отваря 15 магазина в идващите 5 години: Знае се, че един от тях ще бъде в България

Малкият магазин от веригата артикули за дома ще бъде открит у нас през четвъртото тримесечие на 2023 година

" Клиентите несъмнено правят оценка високо преимуществата на нашите модулни кухни METOD, а проектирането точно на това домашно пространство е една от най-търсените ни услуги. Въпреки че в IKEA разполагаме с интуитивна стратегия, с която всеки може да проектира самичък своята мечтана кухня, бургазлии избират персоналното отношение и експертните препоръки на нашите експерти.

Ето за какво взехме решение да развием услугата си още повече, предоставяйки на потребителите ни ново студио за обмисляне на кухни в Бургас с по-голям потенциал. Стараем се да отговорим оптимално бързо на потребностите и ползите на хората и постоянно да бъдем една крачка напред ", разяснява София Желязкова - шеф на IKEA в Бургас.

Разширяването на Центъра за поръчки в Бургас е част от тактиката за развиване на марката, който през 2022 година направи изобретение в обекта, като усили асортимента и добави шведски храни.

През 2021 година марката разшири и Център за поръчки Пловдив, предлагайки двойно повече артикули за непосредствено взимане. А д о края на 2023 година шведската компания ще открие още един обект във Велико Търново .
 IKEA ще строи шести търговски обект у нас - във Велико Търново
IKEA ще строи шести търговски обект в България

Центърът за поръчки на шведската марка ще бъде приключен до края на идната година
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР