Шуменският окръжен съд освободи вчера под домашен арест 18-годишния Жечко

...
Шуменският окръжен съд освободи вчера под домашен арест 18-годишния Жечко
Коментари Харесай

Иван Гешев за освободеното от ареста момче: Бесен съм!

Шуменският областен съд освободи през вчерашния ден под " домакински арест " 18-годишния Жечко Кюркчиев, предизвикал гибелта на момиче в Шумен

" Трудно ми е да опиша какво изпитвам сега. След толкоз години в правоохранителната система с цел да оцелееш като човек би трябвало да се научиш да се дистанцираш прочувствено и в персонален проект от съответния проблем. Но очевидно не съм съумял напълно. Бесен съм. Това е може би най -точното изложение ".

Това сподели основният прокурор Иван Гешев в изявление за БГНЕС по отношение на случая, при който шуменският областен съд освободи под " домакински арест " 18-годишния Жечко Кюркчиев, който под въздействието на опиати провокира тежка злополука, предизвикала гибелта на 22-годишно момиче. Инцидентът стана на 28 септември вечерта в центъра на града, на кръгово кръстовище на бул. " Цар Симеон Велики ". При злополуката е потърпевшо и друго момиче от блъснатата кола, което е настанено в болница със приблизително тежка телесна щета. От прокуратурата упорстваха да му бъде наложена най-тежката мярка за неотклонение " задържане под стража ", а двамата юристи на Кюркчиев, както и самият той - " домакински арест ".
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР