Шумен. 43-годишен мъж от Хасково е задържан за притежание на

...
Шумен. 43-годишен мъж от Хасково е задържан за притежание на
Коментари Харесай

43-годишен мъж от Хасково е задържан за притежание на над килограм метамфетамин

Шумен. 43-годишен мъж от Хасково е арестуван за владеене на над кг метамфетамин, опиатът е открит в аварийна гума на лек автомобил, с който пътувал. Това оповестиха от ОДМВР - Шумен . Малко преди 17.30 часа през вчерашния ден в полицейското ръководство в Шумен е получен сигнал, че край 7-ми километър лидер на лек автомобил Фолксваген „ Голф “ с хасковска регистрация криволичи по пътя.

Екип на пътна полиция забелязал автомобила и спрял лидера за инспекция по пътя Русе - Варна, до кръговото кръстовище за кв. „ Макак “. Зад кормилото на автомобила бил 43-годишен мъж от Хасково. Тестван бил с дръг тест, който отчел позитивна на канабис, амфетамин, метамфетамин и опиати проба.

При последвал персонален обиск в него е открит и конфискувано полиетиленов плик с към 2 грама суха листна маса, по думите му – „ марихуана “. При осъщественото от криминалисти от регионалната дирекция в Шумен претършуване в багажното поделение на автомобила е открита срязана автомобилна гума, инсталирана на джанта.

В прорезите на гумата е видян найлонов плик. В него имало над кг бяло прахообразно вещество, което при направения полеви наркотест реагирало на метамфетамин. 43-годишният мъж е арестуван за период до 24 часа в полицейското ръководство в града. Автомобилът бил конфискуван с протокол.

Работата по формираното досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по член 354 А алинея 1 от Наказателен кодекс продължава под контрол на районната прокуратура в Шумен.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР