Що се отнася до бежанците от Украйна, Лорер заяви: Успяхме

...
Що се отнася до бежанците от Украйна, Лорер заяви: Успяхме
Коментари Харесай

Министър Лорер: Към България идва бежанска вълна от Русия

Що се отнася до бежанците от Украйна, Лорер съобщи: Успяхме да устроим няколкостотин души у нас.

Газът в България бе спрян първи, тъй като нашите заплащания бяха първи. Никой няма да заплаща в рубли, никой няма да наруши глобите. На Европа ще ѝ би трябвало време, с цел да се излекува от зависимостта си към съветския газ. Действията на Путин желаят да спрат българските заводи, да спрат токът в домовете ни. Това е стопански шантаж. Това съобщи министърът на нововъведенията и растежа  Даниел Лорер в ефира на Нова телевизия.

Държавите от Европейски Съюз имат подготвеност също да бъдат глобени като България и Полша, безапелационен е той. 

По думите му сега е значимо да сме една виновна нация, която би трябвало да премине през рецесията. " Не мисля, че ще има избори нито за министър председател, нито за президент ", сподели той.

" Ние разбираме другите потребности на нашите сътрудници в обединението и се съобразяваме с това, само че България би трябвало да подкрепи Украйна в битката ѝ с Путин. Дали обаче е вярната позиция, когато цяла Европа се бие за независимостта си от Путин. Ще намерим разпоредбите форма, с цел да продължим да работим взаимно и от Българска социалистическа партия го схващат. Не имам вяра, че от Българска социалистическа партия имат настройката да изоставен обединението " счита още той.

" Всичко е на масата. За положително или неприятно, за елементарно или за мъчно - всичко се вижда от българите ", сподели още той.

Той бе безапелационен, че нито един от българските работодатели не желае Газпром, нито един не желае да се заплаща газа с рубли и нито един не желае този шантаж от страна на Русия.

Трябва да се подготвим за посрещането на сериозен брой бежанци от Русия, добави Лорер. По думите му не се знае колко ще напусната Руската федерация, само че за момента у нас към този момент има няколкостотин съветски инженери.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР