Щетите за контейнери, кошчета за отпадъци, както и дейности по

...
Щетите за контейнери, кошчета за отпадъци, както и дейности по
Коментари Харесай

Терзиев: Само партия КОД потвърди присъствие на срещата за политическите лидери

Щетите за контейнери, кошчета за боклуци, както и действия по разчистване са в размер на 14 хиляди лева За шахти, плочки, бордюри сумата е 8 000лв. Съсипаните ограничаващи колчета и знаци са на стойност 4000 лева Нарушената облицовка на тавана на подлеза на Орлов мост ще коства към 15 хиляди лева Общата сметка демонстрира, че Столична община е платила 42 000 лева, с цел да поправи вредите след вчерашния митинг. Това уточни кметът на София Васил Терзиев пред публицисти.

„ Ще заведем иск против уредника на митинга, с цел да може да възстановим вредите. Добрата вест е, че екипите работиха неуморно и както може да видите, всичко е възобновено в границите на един ден ”, съобщи кметът.

„ Предполагам, че постоянно има какво да се направи и да се избегнат такива конфликти. От това да бъдат разграничени двете агитки, до това да бъдат още по-старателно проверявани. Обаче кметът има съгласувателна роля. И този митинг аз бих могъл да го спра, в случай че имаше негативни отзиви от страна на ДАНС, Столична дирекция на вътрешните работи, регион „ Триадица ”, Инспектората, Общинска полиция. Но такива няма. Няма причина провеждането да бъде отказано. Апелирахме да бъде спокойно, да не се разрушава. Аз вървях, приказвах с хората и нощес ”, добави той.

Относно кой е позволил двете футболни агитки да се слеят Терзиев бе безапелационен, че това е Столична дирекция на вътрешните работи. „ Няма по какъв начин Столична община да се грижи за сливането на агитките. От разрешаването на митинг нататък е функционалност на Столична дирекция на вътрешните работи. Включително и решенията да има ли водни оръдия или да няма ”, сподели още Терзиев.

По думите му единствено партия КОД са удостоверили наличие на срещата за политическите водачи, която Терзиев е инициирал. " Чакаме срещата с тях с неспокойствие. Надяваме се и някоя от другите партии да се отзоват и да проявят отговорност към потребностите на София ", сподели кметът.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР