Щерката на покойната Стоянка Мутафова – Мария Грубешлиева, по-известна като

...
Щерката на покойната Стоянка Мутафова – Мария Грубешлиева, по-известна като
Коментари Харесай

Муки и брат й най-после се помириха

Щерката на починалата Стоянка Мутафова – Мария Грубешлиева, по-известна като Муки и полубрат й най-сетне са съумели да оправят връзките си.

 

Затоплянето посред им било предшествано от дълъг телефонен диалог. Към днешна дата двамата намират път към себе си и в най-скоро време ще се съберат.

 

„ Най-накрая и ние да стартираме да си поддържаме връзка като родственици! Божил ми звънна от Съединени американски щати и много си поговорихме. Той даже предложи да му гостувам един месец в Ню Йорк. Очаквам да ми изпрати и публична покана, с цел да мога да си изкарам виза.

 

Ще хвърча за Щатите през август или септември. Сама ще си платя билета, макар че брат ми упорства той да ми покрие всички разноски ”, споделя дъщерята на Стоянка Мутафова.

Тя не крие, че е извънредно щастлива от обстоятелството, че двамата с брат й най-сетне са намерили пътя един към различен.

 

Божил Грубешлиев живее в Съединени американски щати от три десетилетия, където работи като академични учител по пиано. Роден е през 1955-а, разведен е и няма наследници. Двамата с Муки имат общ татко – Леонид Грубешлиев, само че са от разнообразни майки. След развода си с Леонид, Стоянка Мутафова заживява с Нейчо Попов, който определяше като „ огромната си и най-истинска обич ”. Той отгледал доведената Муки като своя родна щерка.

 

Докато Мария е оттатък океана за дома й в „ Лозенец ” и домашните й любимци, ще се грижи неин братовчед, който ще дойде от Русе.

Инфо: Уикенд

Тагове: Стоянка Мутафова Мария Грубешлиева Муки Божил Грубешлиев Леонид Грубешлиев Нейчо Попов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР