Ще заведа дело за клевета, защото се правят опити за

...
Ще заведа дело за клевета, защото се правят опити за
Коментари Харесай

Ангелкова завежда дело за клевета срещу бившия зам.-министър на туризма

Ще заведа дело за клюка, тъй като се вършат опити за интервенция на моето име и името на институцията по отношение на възможни престъпни действия . Това се показва в позиция на министъра на туризма Николина Ангелкова, изпратена до медиите, във връзка изказване на някогашния зам.-министър на туризма Бранимир Ботев, че се „ пробват да го сплашат, откакто е споделил, че ръководството на Ангелкова дава туризма у нас на мутрите “.
Припомняме, че по-рано в ефира на bTV и Нова телевизия някогашният заместник-министър на туризма Бранимир Ботев заяви, че трима маскирани мъже са пробвали да нахлуят през вчерашния ден вечерта (16 август) в къщата му покрай Евксиноград.
Според Ботев повода за случилото се е „ безпределно остро интервю”, което дал преди дни за телевизия Bulgaria On Air. Основният акцент в него: „ Начинът, по който се ръководи туризмът от Ангелкова и хората към нея, дава промишлеността в ръцете на мутрите”. " Завладяването на обществено държавна благосъстоятелност посредством концесии, взимането на плажовете, отчитатено на едни пари, обогатяването на едни хора от общественото богаство на България - това ясно го показах в изявлението ", уточни още Ботев.
Подобни връзки са безусловно безпочвени . Не желая да мисля, че това е част от сюжет, само че обръщам внимание, че такива послания и сигнали от дестинация България могат да повлияят извънредно отрицателно на българския туризъм “, се споделя още в позицията на Николина Ангелкова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР