ще видят как Веселин и Лариса ще премерят сили за

...
ще видят как Веселин и Лариса ще премерят сили за
Коментари Харесай

Веселин срещу Лариса в дуел за оставане в Hell’s Kitchen

ще видят по какъв начин Веселин и Лариса ще премерят сили за оставането си в Hell’s Kitchen както в открит кулинарен двубой, по този начин и с диригентската палка по време на решаващата вечерна резервация. Дали ще е задоволително да впечатлят началник Виктор Ангелов с готварските си умения или ще получат мъчителен урок кое е това качество в кухнята, което би трябвало да има положителния готвач, с цел да изведе тима си към победа. Тази вечер ще узнаем за какво мъжете и дамите в Hell’s Kitchen ще се нуждаят от два пъти повече старания, с цел да се оправят сполучливо с вечерната резервация и кой е най-големият препъни камък по пътя към паса. Ще има същинско състезание сред майстори готвачи, непредвидени провокации в кухнята, целувки и разчувствани женски сърца, пропуснати шансове, заслужени самопризнания, само че и един ще се раздели вечно с Hell’s Kitchen. Кой ще бъде той ще разберем тази вечер от 21:00 часа в идващия епизод на кулинарното шоу по NOVA.

Шеф Виктор Ангелов ще отвори на първо време „ кутията на тайните “ за Веселин и Лариса и ще подложи на ненадейно тестване своите готвачи. След това ще провокира съществено готварския им опит, с цел да ревизира кой е по-добрият. Ще има трикове с чушки и майсторски техники, само че и липса на въображение и внимание към детайла. Отборите ще поддържат съществено двамата кандидати за победа, само че дали те ще съумеят да покажат най-хубавото, на което са способни и ще направи ли това началник Ангелов по-благосклонен ще разберем тази вечер.
 аленият тим NOVA
Вечерната резервация ще е същинско предизвикателство за участниците в Hell’s Kitchen. За първи път експертите ще би трябвало да се оправят с една специфична детска поръчка от младите звезди в престъпната комедия на NOVA „ Господин Х и морето “, а наличието в ресторанта на волейболиста Владо Николов ще развълнува съществено женската половина в Кухнята на Ада. И двата тима ще покажат съществено усърдие в кухнята, само че дали Лариса и Веселин ще съумеят да поведат своите към победа? Ще станем очевидци на сълзи и възприятие за виновност, ще има отказали се непринудено от отговорност в кухнята, ще има и такива, които ще въртят руля със здрава ръка и ще получат заслуженото утвърждение, както на началник Ангелов, по този начин и на специфичните посетители на ресторанта. И на финала ще разберем кой е съумял да се оправи по-добре в решаващата борба за оставане в Кухнята на Ада – Лариса или Веселин. Гледайте довечера от 21:00 часа в Hell’s Kitchen по NOVA.

Актуални вести ще откриете на, както и на.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР