Ще търсим победата на всяка цена, защото това ще ни

...
Ще търсим победата на всяка цена, защото това ще ни
Коментари Харесай

Стойчо Младенов ще търси победа на всяка цена

" Ще търсим успеха непременно, тъй като това ще ни усили шанса да излезем от групата, до момента в който загуба или еднакъв ще понижи до най-малко възможностите ни. Всички мачове са от еднообразно значение, само че този повече като логика на психиката и напрежението, което ще се сътвори към този мач. Няма слаби тимове в евротурнирите, всеки един може да изненада всеки ", съобщи наставникът на ЦСКА София Стойчо Младенов преди утрешния дуел със Зоря (Луганск) от груповата фаза на Лигата на конференциите.

" Червените " взеха единствено една точка от първите си два мача с Рома и Бодьо/Глимт от група С на шампионата, а в четвъртък посреща Зоря на Националния стадион " Васил Левски " от 22:00 часа. " Знаете, че ЦСКА във всеки един мач, без значение дали е в шампионата, евротурнирите или за Купата, играе за победа. Този мач не прави изключение. На мен ми се желае да покажем по-голяма успеваемост и в двете етапи на игра, както в отбрана, по този начин и в офанзива. За да победиш, би трябвало да не допуснеш гол и да отбележиш, това са обикновени неща, само че труднопостижими. Имам цялостно доверие на всички състезатели, с които работя, тъй че на който и да заложа, знам, че ще отбрани себе си, тима и моя избор, уверен съм в това ", разяснява Младенов на днешната си конференция.

" Нямаме проблеми с 99 % от състезателите, само Бисмарк Чарлс продължава неговото възобновяване, към този момент е извършва стратегия с кондиционния треньор, тъй че се надяваме идващия месец да го имаме на линия. Ще бъдем оптимално окуражени, с цел да победим тима на Зоря. Срещу украинския футбол не можем да се похвалим с огромни триумфи, само че можем да го създадем на следващия ден, в случай че победим. Аз имам вяра в успеха ", добави той.

Треньорът на " армейците " разяснява и въвеждането на зелен документ за публиката по стадионите, което ще разреши на почитателите на ЦСКА София да участват на утрешния мач. " От това решение най-щастлив съм аз, тъй като извънредно доста разгадавам на нашите почитатели. Няма потребност да ги моля за повече наличие, те знаят какво би трябвало да създадат, чакам ги с огромно неспокойствие да изпълнят стадиона, с цел да може с 12-ия състезател да победим, тъй като когато те са налице и по-отдадени от нас в поддръжката си, ние постоянно сме успявали ".

Защитникът на отбора Иван Турицов съобщи, че се надява да има по-успешен мач против Зоря от последния преди две години, когато получи червен картон. " Имам неприятни мемоари от предния мач със този тим, получих червен картон, само че това е спомагателна мотивация да покажа, че заслужаваме и сме по-добрия тим. В доста добра физическа форма съм, тези чести мачове съгласно мен са най-хубавото нещо за един футболист ", показа той.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР