Ще сезираме конституционния съд за отстраняването на Валери Жаблянов. Ние

...
Ще сезираме конституционния съд за отстраняването на Валери Жаблянов. Ние
Коментари Харесай

БСП: Не чухме сериозни мотиви от парламентарната трибуна за отстраняването на Жаблянов

Ще сезираме конституционния съд за отстраняването на Валери Жаблянов. Ние не чухме съществени претекстове от парламентарната естрада. Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Станислав Владимиров в утринния блок на Българска национална телевизия.

Припомняме, през вчерашния ден депутатите от болшинството гласоподаваха оставката на зам. - ръководителя на Народното събрание Валери Жаблянов. До гласоподаване за премахване на депутата се стигна, откакто Жаблянов дефинира в декларация Народния съд като "необходимо правораздаване ".

"Никой не остана уверен, че има юридически претекстове, заради които Жаблянов да бъде отхвърлен. От ГЕРБ постоянно повдигат тематиката за антикомунизма. ГЕРБ направиха политическа разпра. Опитват се да завоюват къси дивиденти ", съобщи още националният народен представител от Българска социалистическа партия.

"Отново стартират разправиите и омразата в Народното събрание. Подкрепяме ветото на президента за закона за банковата неплатежоспособност. Радев постанова доста деликатно несъгласие над закони, по които не се работи ", приключи Станислав Владимиров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР