Ще се боря докрай за свободата да творя“, заяви дизайнерът

...
Ще се боря докрай за свободата да творя“, заяви дизайнерът
Коментари Харесай

Джон Галиано: Време е да предложим нов начин за показването на колекциите

„ Ще се боря до дъно за свободата да създавам “ , съобщи дизайнерът Джон Галиано, който сега е отпред на Maison Margiela в диалог в платформата Zoom с основния редактор на Vogue. Пред хиляди фенове един от най-бунтарските мозъци в стилната промишленост, който в никакъв случай не се е страхувал да изрази мнението си (дори и когато това му костваше влиятелния пост в ), още веднъж сподели, че не разчита на остарели лаври, а търси нови способи и канали модата да доближава до хората. Галиано не стопира да се допитва до милениалите и до потребителите, търсейки метод да комуникира с тях, въпреки и сега това да е допустимо само виртуално. „ Време е да предложим нов метод за проявлението на сбирките си и тяхното пласиране по-късно “, безапелационен е дизайнерът.

„ Обичам да върша шоу “ , споделя още той, само че се постанова да одобри действителността такава, каквато е сега, с цел да продължи да твори. Сега той работи върху нова сбирка, въпреки и като останалите дизайнери да поддържа връзка с екипа си напълно виртуално, което пък ги въодушевява да употребяват оптимално новите технологии за бъдещето на модата. В същото време счита, че по този метод ще покаже достоверността на облеклото и това, че той на първо място е основател на облекла.
               
на Фев 27, 2020 в 10:56 PST

Как тъкмо ще бъде показана новата сбирка на Margiela обаче, изобретателният шеф не желае да издава към този момент. Единственото, което споделя, е, че ще бъде нещо, което в никакъв случай не е правено. Не е мъчно да повярваме на един от най-иновативните дизайнери, че в действителност ще е нещо друго и особено с подписа на Джон Галиано, особено с бранд като, при който сигурно не липсва достоверност, пристрастеност и артистичност. „ Креативният развой си е изобретателен развой. Късметлия съм, че съм задоволително сензитивен, с цел да се приспособявам в ситуацията “, заява Галиано и споделя, че на драго сърце се включва в онлайн Zoom празненства на по-младите си сътрудници и вижда, че виртуалната среда не пречи на хората да носят алено червило и нови и съвременни облекла.

А да тласка стилната промишленост напред, е един от специалитетите на „ неприятното момче “, изключително във връзка с това да заличава половете чрез облеклото. Той се надява, че точно тази пауза, която се случи, ще помогне да бъдат отстранени бариерите сред половете, като бъдат заложени нови форми в основаването на облеклата. Да, умее го това Галиано и нещото, което го стимулира да не стопира да твори, е пристрастеността, която носи в себе си. „ Движи ме и занаята, отдадеността на моя екип и това, че имам свободата да създавам. Това е в действителност значимо за мен. Мисля, че можем да бъдем всичко в този свят и каквото и да вършим, би трябвало да бъдем по-мили един с различен и по-добри към нашата планета. “

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР