Ще разказваме историята му, ще продължаваме да го цитираме, ще

...
Ще разказваме историята му, ще продължаваме да го цитираме, ще
Коментари Харесай

Заветът на Карл Лагерфелд: Животът е само ваш и само един!

Ще описваме историята му, ще продължаваме да го цитираме, ще се учим от това, което остави след себе си и ще търсим кой беше същинският. Затова събрахме дребна част от миговете, запечатани в фотоси. Миговете, напоени с овации и с хубостта на, които не спираха да го въодушевяват, моментите, в които виждахме и усмивката му, само че и тези самотните дълги часове в ателието, от които се раждаха моделите му. Тук са споделените страсти с другите митове в модата и не на последно място - миговете с обичаната му котка. Защото той не беше единствено самотният и непрогледен кайзер, прикрит зад тъмните си очила.

Ето и какво ще помним от неговите думи:
 Денят на разединението 9 септ 2022 | Спокойна и топла вечер на 8 септември 2022. Младежи чистят Паметника на руската войска, откакто единствено преди...
" В днешно време не е наложително да имаш доста пари, с цел да си добре облечен. "

" Импровизирай. Стани по-креативен. Не тъй като би трябвало, а тъй като искаш. Еволюцията е тайната да направиш идната стъпка. "

" С всяка книга, която си купуваш, би трябвало да си купиш и времето да я прочетеш. "

" Най-доброто нещо, което можеш да направиш, е да се гмурнеш във въображението си – в никакъв случай не можеш да се удавиш. "

" Занимавайте се с това, което ви прави щастливи. Забравете за парите и за другите неща, които се одобряват за триумф. Ако сте щастливи да работите в магазин, работете. Помнете, че животът е ваш и е единствено един. "
 

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР