Ще привличаме туристи с камчийска кал. Това прогнозира екоминистърът Емил

...
Ще привличаме туристи с камчийска кал. Това прогнозира екоминистърът Емил
Коментари Харесай

Ревизоро: Догодина ще има водна криза

Ще привличаме туристи с камчийска тиня. Това предвижда екоминистърът Емил Димитров Ревизоро. Той пристигна в Народно събрание да рапортува за обстановката с водата.

Бургас ще остане без вода, сигнализира министърът. Димитров уточни, че в случай че не завали заплахата е действителна. От септември е изпратил скица. Нищо, това получил като отговор екоминистърът. Министерства пък воювали между тях, с цел да се реши казусът.

Ще позволим ли Южното Черноморие да стане залог на политически интерес, попита той. До шест месеца Бургас ще е във водна рецесия. Кметът на града към бил фен, по думите на Ревизоро. За това време няма да има издигнат язовир и станция за филтриране , съгласно него. Ще се случи Перник 2, безапелационен бе той. За всички универсалното решение било " това е политическо решение ", както изясни екоминистърът.
 Нинова очаквала оставката на Ревизоро
Нинова очаквала оставката на Ревизоро

След отчета на екоминистъра, че следващата година се чака водна рецесия

Кражбите на вода от язовирите продължавали, по думите му. Пернишкия тръбопровод още не е легален. Темата е поставяна на три съвещания на Министерски съвет. Няма решения. Политически решения унищожиха язовирите , акцентира Емил Димитров. Софийският тръбопровод също бил противозаконен.

Няма да има вода нито за жителите, нито за земеделците , посочи още министърът. Това е водата за нашите деца, това е бъдещето на България , съобщи Ревизоро и настоя да се пази този естествен запас.

Пред депутатите той през днешния ден пристигнал да желае подпомагане от депутатите. Министърът предложения по двама представители от всички партии да отидат в Министерство на околната среда и водите да им покаже каква е обстановката.

Догодина ще има вода рецесия в земеделието, безапелационен бе министърът на екологията. Ние сме в изключителна рецесия , счита той. Имаме опция да защитим необятна социална интерес, акцентира Ревизоро. Човек е или част от казуса, или е част от решението, или е част от пейзажа, изясни той.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР