Пазарджишкият строителен предприемач Валентин Василев - Валдани е новият президент

...
Пазарджишкият строителен предприемач Валентин Василев - Валдани е новият президент
Коментари Харесай

Хебър избра нов президент, Влади Гаджев напуска клуба

Пазарджишкият строителен бизнесмен Валентин Василев - Валдани е новият президент на ФК Хебър. 45-годишният предприемач заменя на поста Владимир Гаджев, който бе отпред на " зелените " през последните 3 месеца.

Валдани ще ръководи клуба благодарение на 7-членен УС, в който с изключение на него попаднаха някогашният национал Йордан Минев, кметът на Добровница Гурко Митев, журналистът Димитър Комсийски, икономистът Лазар Костов и предприемачите Николай Ичев и Димчо Ганев.
 Хебър уреди изключителна контрола
Хебър уреди изключителна контрола

Срещу Спартак (Пловдив)

Извънредното Общо заседание на хебърци продължи близо 2 часа и мина в градивен дух с открита дискусия по всички настоящи проблеми и въпроси.

В началото на сбирката някогашният към този момент ръководител на УС Владимир Гаджев направи къс доклад за отминалия тримесечен временен интервал. След него думата взе един от главните досега спонсори на клуба - Румен Димитров, който срещна делегатите с фактическата обстановка към днешна дата.

Той благодари на всички останали спонсори, дали своята милостиня за финансиране на тима от Нова година досега и с това акцентира, че единствено с обединенените старания на всички Хебър ще преодолее компликациите.

В светлината на това Димитров показа, че към този момент е провел два градивни диалога с кмета на Пазарджик Петър Кулененски по отношение на субсидирането на Хебър от страна на Общината, като задължението да бъде за шестте месеца от второто полугодие на тази година - в границите на бюджет " 2024.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР