Ще припомня, че Пловдивският панаир беше приватизиран от бившия коалиционен

...
Ще припомня, че Пловдивският панаир беше приватизиран от бившия коалиционен
Коментари Харесай

Тома Биков: Пловдивският панаир беше приватизиран от бившия коалиционен партньор на ПП и ДБ - БСП и то докато Корнелия Нинова беше заместник-министър и отговаряше за него

Ще напомня, че Пловдивският панаир беше приватизиран от някогашния съдружен сътрудник на " Продължаваме промяната " и Демократична България " - Българска социалистическа партия и то до момента в който Корнелия Нинова беше заместник-министър и отговаряше за Пловдивския панаир. Те умерено могат да се съберат и да обследват изцяло този проблем от неговия зародиш до неговото положение сега.
 
Това съобщи Тома Биков от ГЕРБ в коридорите на Народното събрание по отношение на предлагането на " Продължаваме промяната " и Демократична България за основаване на Временна комисия.
 
" Нашият кмет на ГЕРБ и ГЕРБ са решили да дадат тази договорка на съда, който е способен да реши дали тя е законна и какви учредения има. Това е нашето решение ", акцентира той.
 
По-рано през днешния ден " Демократична България "  и " Продължаваме Промяната " обявиха на брифинг в Народно събрание, че внасят искане за основаване на краткотрайна парламентарна комисия, която да откри всички обстоятелства и условия към " харизването " на Пловдивския панаир на Георги Гергов, почетен консул на Руската федерация в Пловдив. 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР