Ще предложим разговори с евроатлантическите политически сили. Преговори с Възраждане

...
Ще предложим разговори с евроатлантическите политически сили. Преговори с Възраждане
Коментари Харесай

Делян Добрев от ГЕРБ обяви на кого ще предложат разговори

Ще предложим диалози с евроатлантическите политически сили. Преговори с " Възраждане " няма да има, те са срещу въвеждането на еврото, съобщи в предаването „ Лице в лице “ по бТВ Делян Добрев от ГЕРБ.

" Борим " Продължаваме промяната " в евроатлантическите обединения, само че не знам кого от тях да употребяваме в последващо държавно управление. Движение за права и свободи е евроатлантическа партия и с " Демократична България " ще беседваме ", акцентира представителят на ГЕРБ. Той посочи, че " ИТН " също е евроатлантическа партия. Според него е значимо необятно съдружно държавно управление, което да има небосвод от най-малко една година.

Икономиката

„ Паднало е кръвното на нашата стопанска система. Трябва да ѝ се помогне. Когато падне кръвното, би трябвало кафе и кола. По най-бърз метод би трябвало да стартира потреблението на европейските фондове “

Според него повода за бавното асимилиране на средства от Европейски Съюз е честата промяна в изпълнителната власт.

„ Ако Планът за възобновяване към този момент работеше, нямаше да падне кръвното на стопанската система “, посочи Добрев.

„ Първата и съществена наша задача в идващия парламент ще бъде да се оправим с рецесията. Единственият знак, който демонстрира дали сме в рецесия, или не – това е потреблението на електрическа енергия. В последните три месеца на постоянния кабинет имаме спад с до 5% месечно. За август имаме 33% спад на използването на газ. Това значи, че и производството е спаднало “, уточни той.

Цените на горивата

„ Правителството трябваше да вземе ограничения за цените на горивата. Асен Василев отиде в Европа, с цел да вземе изключение от разпоредбите на Европейски Съюз. България е единствената страна с изход на море, на която се позволи вносът на нефт вид Урал “, добави Добрев.

„ Аз разбирам да се влачиш в Европейска комисия по стомах, с цел да се употребява съветски петрол, в случай че това беше довело горива в границите на 2,50 лв.. Те не го направиха, с цел да има евтини горива, а с цел да има облаги на „ Лукойл “. През 1992 година „ Лукойл “ е работил с неруски газ “, разяснява някогашният министър на енергетиката.

Според него в предходните ръководство цената на нефта от Русия е била по-висока от останалите, само че цената не достигнала 3 лв..
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР