Ще подмина глупака с мълчание. Това каза президентът на Славия

...
Ще подмина глупака с мълчание. Това каза президентът на Славия
Коментари Харесай

Венци Стефанов за Джизъса: Ще подмина глупака с мълчание

Ще подмина простака с безмълвие. Това сподели президентът на Славия Венци Стефанов във връзка заканите на Благо Георгиев, който по-рано през днешния ден съобщи пред “Нова ”, че ще го съди.
“Какво да му давам отговор на Георгиев. Така ще падна на неговото равнище. Ще подмина простака с безмълвие. На простака можеш да му дадеш пари, само че не и ум. Съотборниците му ще кажат какво представлява”, съобщи Стефанов пред Sportal.bg.

Благой Джизъса се засегнал от думи на Венци Стефанов, който в изявление твърди, че Георгиев няма футболен гений. В своя отбрана той показа: „ Познавам Венци Стефанов от 15-20 години и постоянно съм приказвал с почитание за него. Аз съм това, което съм, с помощта на него. Но той не спря да приказва. Дал съм на моята адвокатка изявлението, което и той даде. Нека знае и да не се крие. Венци е спечелил от мен доста пари.

Бях златната кокошка, а съм взимал в Славия 2,50 лв., както се споделя. Не знам по какъв начин с този дребен гений аз играя професионален футбол. Той ли беше индивидът, който вкарваше головете или ми даваше пасовете. Като дава тези изявленията настройва всички почитатели на Славия и хората против мен. Като види микрофоните все едно вижда печено прасе, незабавно върху тях, да се смеят хората. Нарани ме, тъй като съм го чувствал непосредствен “, разгласи Благой Георгиев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР